Google goedgekeurde SSL certificaten

Beveiligingscertificaat verhoogt vindbaarheid en beschermd uw bezoeker

Google heeft zijn algoritmes aangepast waardoor websites met een beveiligingscertificaat nu beter scoren. Ongetwijfeld is dit gedaan om de veiligheid op internet te verhogen.

https.jpgDe Webmakers kunnen betrouwbare en door Google goedgekeurde SSL certificaten leveren en installeren. Buiten het certificaat heeft elke beveiligde site ook een apart IP nummer nodig. Een beveiligde site is te herkennen aan de groene HTTPS letters in de URL bovenin de browser.

De toekomst

Veel populaire browsers hebben inmiddels een ander icoontje toegevoegd aan websites die geen beveiligingscertificaat hebben. Op de plaats waar bij beveiligde sites een groen slotje staat, staat er bij onbeveiligde websites een rondje met een uitroepteken om aan te geven dat deze website niet beveiligd is. 

non-https.jpgIn de nabije toekomst zullen de browsers dit icoontje waarschijnlijk rood gaan maken. In de verdere toekomst zal er waarschijnlijk zelfs een waarschuwing op het scherm verschijnen bij elke onbeveiligde website. Verder heeft het zoals gezegd ook invloed op de rankings in de zoekmachines.

Wat is https?

Https staat voor HyperText Transfer Protocol Secure. Bij gebruik van https worden gegevens op de website versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. De zogenaamde SSL-verbinding versleutelt hierbij het http-verkeer, waardoor verstuurde gegevens niet uit te lezen zijn zonder het encryptie-algoritme te kraken.

Kosten

Een beveiligingscertificaat op uw website kan al vanaf €30,- exclusief BTW per jaar. 
Vraag naar de mogelijkheden op 0183 66 45 35 of neem contact op.

Wat is https

Is uw interesse gewekt?

en wilt u vrijblijvend meer weten of advies over SSL certificatien en het nut van beveiligde websites? Vul dan het formulier in of bel 0183 66 45 35.

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit