Laat mensen binnen kijken!

Geef ze vertrouwen in uw bedrijf

Toekomstige klanten of gasten willen graag weten hoe uw bedrijf eruit ziet van binnen, dit kan een voordeel zijn als uw bedrijf er mooi uitziet. Maar zelfs een eenvoudige setting kan zijn charmes hebben, uw toekomstige klanten of gasten weten nu exact wat ze kunnen verwachten.

Streetview Trusted van Google is een kwalitatieve, interactieve virtuele tour van 360 graden door uw bedrijf op basis van Street View-technologie. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar. Google waardeert het als bedrijven informatie correct en up-to-date houden. Streetview Trusted van Google is een onderdeel van Google zelf, bedoelt om bezoekers na street-view ook binnen te kunnen laten kijken. De bedrijfsgegevens van alle bedrijven staan op hun Google Plus pagina waar ook Streetview Trusted van Google toegevoegd kan worden.

Hoe werkt het?

De voordelen:

1. Onderscheid uw bedrijf van de concurrent

Met de 360 graden video onderscheidt u zich van de concurrentie. Het is namelijk een unieke manier om uw bedrijf te presenteren.

2. Altijd geopend

Met de video is uw bedrijf 24 uur geopend. De video is namelijk altijd beschikbaar om te bekijken. Zo kunnen bezoekers een kijkje nemen wanneer zij willen.

3. Gekoppeld aan Google Maps

Wanneer men uw bedrijf zoekt via Google Maps kan niet enkel gekeken worden naar de buitenkant maar ook naar de binnenkant van uw bedrijf. Zo heeft de bezoeker een vollediger beeld.

4. Eenmalige investering

Bij Google Streetview Trusted gaat het om een eenmalige investering. U investeert dus één keer een bedrag en kunt de video gebruiken zo lang u wilt. Bovendien zit u dan ook niet aan een abonnement vast.

5. Eenvoudig aanpassingen doorvoeren

Mocht er iets verandert zijn binnen uw bedrijf dan kunt u de foto’s eenvoudig aanpassen. Zo kunt u de video nog steeds gebruiken na bijvoorbeeld een verbouwing.

Interesse?

De Webmakers werken hierin samen met ons dochterbedrijf Bizzvu. Om meer te lezen over Bizzvu of Google Streetview Trusted verwijzen wij u graag door naar de website van Bizzvu: www.bizzvu.com

Is uw interesse gewekt?

en wilt u vrijblijvend meer weten of advies over Google Trusted Streetview? Vul dan het formulier in of bel 0183 66 45 35.

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit