Zelf nieuwsbrieven en mailings versturen

Met de drag & drop editor van De Webmakers maakt u zelf eenvoudig mooie nieuwsbrieven. Tekst en afbeeldingen toevoegen is makkelijk en inhoud verplaatsen doet u gewoon door de blokken te slepen. U heeft hiervoor geen enkele technische kennis nodig! Onze editor zorgt ervoor dat alle templates automatisch responsive zijn. Responsive wil zeggen dat de nieuwsbrief layout zich automatisch aanpast aan de breedte van het (mobiele) apparaat waar deze op geopend wordt. Dit zorgt voor een prettige en optimale leeservaring en dus voor betere conversie.

Binnen de tool is het tevens mogelijk om een share-URL aan te maken voor Facebook, Twitter, Google Plus en LinkedIn. Zo kunnen de ontvangers de nieuwsbrief met één klik delen op het social network naar keuze.

In de uitgebreide statistieken kunt u precies analyseren door wie én wanneer uw mail is geopend. Dit geeft u een geweldig inzicht in de effectiviteit en het succes van uw verstuurde mailings!

Tevens analyseert en bekijkt u onder andere:

  • Hoe vaak uw mailing geopend wordt en waar op geklikt wordt (wat vindt men dus interessant)
  • Hoeveel unieke relaties uw mailing openen en wie zich schijven.
  • Op wat voor apparaat uw mailings geopend worden (PC, telefoon of tablet?)

 

stats_mobile.jpg

Wat kost het?

Bij De Webmakers heeft u de keuze uit verschillende opties als het gaat om nieuwsbrieven en mailings. De onderstaande abonnementen zijn allen maand abonnementen (de kosten zijn dus ook per maand). De verschillen zitten in het aantal e-mails, inschrijvers en mailinglijsten; voor ieder een passend aanbod!

Maandelijkse abonnementen

Verstuurd u meer dan 100.000 e-mails per maand? Bel ons voor een passende aanbieding.

Eenmalige verzending

Is uw interesse gewekt?

en wilt u vrijblijvend meer weten of advies over nieuwsbrieven en mailingen? Vul dan het formulier in of bel 0183 66 45 35.

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit