Social Media Marketing

Effectief inzetten van o.a. Facebook, LinkedIn en Twitter

Social media marketing is het gebruik van social media platforms en websites om uw bedrijf, een product of dienst te promoten. Met een gerichte campagne kunnen potentiële klanten of bijvoorbeeld nieuw personeel worden bereikt.

Veel bedrijven ontbreekt het echter aan tijd, zin of kennis om deze social media bij te houden terwijl dit tegenwoordig wel belangrijk is. Hier komt onze social media manager om de hoek kijken om dit voor u uit handen te nemen.

Uw doelgroep 'zit niet op Facebook'?
Een veelgehoord argument van ondernemers om niet aan social media marketing te doen, is dat hun doelgroep zich niet op sociale netwerken bevindt. Maar inmiddels heeft bijvoorbeeld Facebook zo'n 10 miljoen gebruikers in Nederland alleen. En dan zijn er ook nog LinkedIn, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest... Ondernemers die b2b of b2c communiceren, vinden hun doelgroep dus zeker ook op social media.

Social media marketing zonder handen
Met zoveel verschillende netwerken is het communiceren van uw boodschap makkelijker dan ooit. Aan de andere kant is het ook verwarrender dan ooit: het juiste sociale netwerk, het juiste bericht, de juiste foto, de juiste tijd... Hoe zorgt u dat uw bedrijf goed overkomt en dat u meer klanten krijgt uit uw aanwezigheid op sociale netwerken? Laat uw social media marketing over aan De Webmakers. Wij kunnen het hele traject, van plannen en bedenken tot creëren en plaatsen, voor u overnemen.

Klaar voor social media?

Social media strategie
Het inzetten van social media voor uw bedrijf is zoveel meer dan alleen aanwezig zijn of lukraak berichtjes te plaatsen. Neemt u social media serieus, net als wij? Dan gaan De Webmakers graag voor u aan de slag met een social media strategie. Samen met u bepalen we de netwerken, doelstellingen en frequentie van de berichten die voor u op social media worden geplaatst.

Social media management door De Webmakers

  • Social media management voor wie geen zin, tijd of kennis heeft dit zelf te doen
  • Strategisch inzetten van social media 
  • Geen verrassingen: vooraf afgestemd aantal uren
  • Abonnement mogelijk

Klaar om social media effectief in te zetten?

Ja, ik wil meer weten!

 

social-media-management.jpg

Social media management

Onze social media manager bepaalt samen met u de doelstellingen en ook de frequentie van de berichten die voor u op social media worden geplaatst. Denk hierbij aan Facebook, Twitter, Linkedin, etc.

Is uw interesse gewekt?

Ja, ik wil meer weten over Social Media Management!

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit