Plaatsen, maken en verspreiden van uw boodschap

Content is wat een website maakt. (Naast fantastisch webdesign natuurlijk.) Zonder content is een website zoveel als een lege doos. Wij merken regelmatig dat het creëren van webteksten en beelden een bottleneck is bij het opleveren van een website. Ook het bijhouden van de website is een taak die bij veel ondernemers laag op de prioriteitenlijst staat, terwijl dit in belangrijke mate bijdraagt aan de vindbaarheid van uw website. Neemt u uw online verkoopkanaal serieus? Lees dan verder over website content beheer door De Webmakers.

Creëren van nieuwe website content
Een website hebben is één ding, het vullen en onderhouden ervan is een tweede. Heeft u geen zin, tijd of kennis om webteksten te schrijven? U bent niet de enige. Het onder woorden brengen van uw diensten of producten en het schrijven van wervende webteksten is lastiger dan gedacht. Webteksten dienen daarnaast niet alleen prettig leesbaar te zijn voor de bezoeker, ook Google moet ze goed kunnen 'lezen' en indexeren. Laat aansprekende en zoekmachinevriendelijke webteksten of blogs daarom creëren door onze contentprofessionals.

Meer weten over content creatie?

SEO (en) webteksten
Wellicht heeft u uw website al ingevuld met goed leesbare teksten, maar zijn ze niet zoekmachinevriendelijk. Zonde! SEO webteksten dragen namelijk bij aan de vindbaarheid van uw website. Haal het maximale uit uw website en laat uw bestaande website content door De Webmakers optimaliseren of herschrijven. Wij zorgen er namelijk voor dat uw webteksten aansluiten bij de zoekintentie van uw doelgroep waardoor uw website beter gevonden wordt in de zoekmachines.

Verspreiden en beheer van content
Heeft u veel aandacht besteed aan de creatie van relevante content? Mooi! Maar, daarmee bent u er nog niet. De internetter moet uw content ook weten te vinden. Breng uw boodschap onder de aandacht van de doelgroep door uw content te verspreiden, via social media bijvoorbeeld. Lees hier meer over social media marketing.

Website contentbeheer door De Webmakers

  • Draagt bij aan de vindbaarheid van de website 
  • Hulp bij (nieuwe) wervende en SEO webteksten
  • Maken, plaatsen en verspreiden van content
  • Abonnement mogelijk

Komt het plaatsen van nieuwe artikelen of producten ook steevast in de knoop met uw andere werkzaamheden? Wilt u het maximale uit uw website halen zonder extra inspanning? Kies dan voor website content management door De Webmakers.

social-media-management.jpg

Is uw interesse gewekt?

en wilt u vrijblijvend meer weten of advies over website contant beheer? Vul dan het formulier in of bel 0183 66 45 35.

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit