App ontwikkeling iOS

Het ontwikkelen van een app voor iOS gebruikers om de service te verbeteren

App ontwikkeling iOS

Wat is iOS?

iOS is het besturingssysteem van de iPhone en de iPad en wordt ontwikkeld door Apple. Het is de nummer 2 in meest gebruikte besturingssystemen. De laatste jaren is iOS elk jaar geüpdatet met nieuwe functionaliteiten en is op dit moment versie 15. 

Wanneer je er voor kiest om een app te laten ontwikkelen voor iOS zijn er een aantal regels waar diverse User Interface (UI) elementen aan moeten voldoen. Zo moet bij Apple bijvoorbeeld een standaard toetsenbord gebruikt worden en zal er een standaard opmaak gebruikt moeten worden voor het selecteren van de datum en tijd. 

Voor- en nadelen iOS

Elk besturingssysteem kent een aantal voor- en nadelen. Een ieder zal uiteindelijk een voorkeur hebben voor een bepaald besturingssysteem door de verschillende functionaliteiten. De voor- en nadelen zijn als volgt:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Sluit goed aan op andere Apple producten zoals een iPad
  • Veilig; apps worden allen gecontroleerd voordat deze in de store opgenomen worden
  • Het besturingssysteem is enkel beschikbaar voor Apple; je kunt dus geen ander merk toestel aanschaffen met iOS als besturingssysteem
  • Minder vrijheid door de regels die zijn opgesteld voor het ontwikkelen van apps
Een iOS app laten ontwikkelen door De Webmakers

De Webmakers kunnen apps ontwikkelen voor verschillende besturingssystemen. Een mogelijkheid hiervan is om een app te laten ontwikkelen voor apparaten met een iOS besturingssysteem, bijvoorbeeld een iPhone of een iPad. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Enkele voorbeelden van iOS apps
Livechat iOS app De Webmakers
Slagerij Bouter iOS app De Webmakers
Fortes Lyceum iOS app De Webmakers
Waarom een app voor iOS?
Verbetering van de service
Nummer 2 meest gebruikte besturingssysteem
Eenvoudig in gebruik
Persoonlijke advies?

Ieder bedrijf is anders en wensen zijn vaak uniek. We denken graag vrijblijvend met je mee:

Een tevreden klant:
"Gedegen advies en resultaatgericht, uniek CMS wat gemakkelijk in gebruik is maar vooral SEO google vriendelijk is, echte aanrader wil je een professionele site als bedrijf, maar ook als particulier! Tevens support is super snel, heb nu mijn mail en website via de webmakers en wil niks anders meer!"

- Chris de Jong

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over app ontwikkeling ios