De 5 voordelen van een intranet voor jouw organisatie

Een veilig, gebruiksvriendelijk en op maat gemaakt communicatieplatform

Een intranet is een intern communicatiesysteem die een sleutelpositie inneemt binnen de interne communicatie van een bedrijf. Het gaat bijvoorbeeld om het delen van kennis, nieuws en evenementen maar er zijn meerdere voordelen! In deze blog delen wij alle voordelen van een intranet voor jouw onderneming.  

 • Het belangrijkste communicatiemiddel binnen jouw organisatie
  Een mail, een livechat of een chatfunctie van een website: er bestaan veel manieren om contact te zoeken met collega’s waardoor het niet altijd even efficiënt is. Met een intranet beschikt jouw organisatie over één communicatiemiddel waar alle collega’s altijd en overal met elkaar kunnen connecten.
   
 • Het verhoogt de productiviteit
  Omdat jouw organisatie met een intranet over één centrale omgeving beschikt waar werknemers met elkaar samen kunnen werken, wordt er behoorlijk wat winst behaald op het gebied van productiviteit. Werknemers kunnen efficiënter werken en samenwerken wordt gestimuleerd.
   
 • De mogelijkheid om kennis te delen
  Je kunt ervoor kiezen om een kennisbank te integreren op het intranet zodat collega’s onderling kennis kunnen delen. Zet er bijvoorbeeld standaard protocollen in of nieuwe kennis.
   
 • Ruime integratie mogelijkheden
  Communicatiemiddelen, een kennisbank, een vacaturepagina of een kalender met alle aankomende evenementen: je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het verwerken in een intranet. Wij zorgen ervoor dat je over alle middelen beschikt die nodig zijn om een boost te geven aan de interne communicatie!
   
 • Veiligheid voorop 
  Niet alleen bij De Webmakers maar ook bij een intranet staat veiligheid voorop. Gebruikers hebben allemaal hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord zodat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot het communicatieplatform. 

Een op maat gemaakt intranet laten maken door De Webmakers

De Webmakers werken vanuit de code waardoor we een volledig op maat gemaakt intranet voor jouw onderneming kunnen ontwikkelen. In overleg kunnen we alle functionaliteiten toevoegen die jij nodig hebt. Meer weten?

Meer informatie over een intranet laten maken

Een tevreden klant:
"Waar de Webmakers vooral in uitblinken is service en support. De medewerkers reageren snel en problemen zijn heel snel opgelost."

- Willemijn de Bruijn

Een intranet voor jouw onderneming
Het belangrijkste communicatiemiddel binnen jouw organisatie
Het verhoogt de productiviteit
De mogelijkheid om kennis te delen
Ruime integratie mogelijkheden
Veiligheid voorop
Een intranet laten maken voor jouw organisatie?

De Webmakers hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van websites, apps en platforms vanuit de code. Wij kunnen een intranet maken die aansluit bij jouw onderneming.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
14
april
2022
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker sinds 2019. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Webdesign, Intranet
Leestijd: 2 min
De 5 voordelen van een intranet voor jouw organisatie

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten