Blog: Automatische incasso door De Webmakers

Geen omkijken meer

Hoe fijn is het om geen omkijken te hebben naar kleine zaken waarnaar je ook helemaal geen omkijken wilt hebben? Dat is precies de reden waarom De Webmakers sinds kort de mogelijkheid aanbieden van automatische incasso. Deze optie hebben we geïntroduceerd op verzoek van onze klanten, zodat zij inderdaad geen tijd en energie hoeven te verspillen aan terugkerende en relatief weinig ingrijpende zaken.

In de meeste gevallen zal automatische incasso voor de jaarlijkse kosten van de domeinnaam worden gebruikt. Het behoud van de domeinnaam (dus het online houden van het domein) moet elk jaar worden bevestigd en dat kost de eigenaar een klein bedrag. Onze klanten hebben in het verleden meerdere malen aangegeven dat ze dat liever automatisch betaald zouden hebben. Net zo gemakkelijk, zonder administratief gedoe.

Dat is ook voor onszelf prettiger. Iedere factuur die wij niet hoeven controleren helpt ons efficiënter werken. En dat geldt des te meer meer voor eventuele herinneringen die we zeker voor standaard dienstverlening als deze natuurlijk liefst niet sturen.

Mandaat automatische incasso

We kunnen onszelf uiteraard niet autoriseren voor automatische incasso. Je moet ons daar eerst toestemming voor geven. Dat gaat heel eenvoudig via de eerstvolgende (of een volgende) iDEAL betaling. Bij de eerste nieuwe factuur van De Webmakers die je ontvangt kun je in ons betalingssysteem ‘automatische afschrijving’ selecteren tussen de opties rechts boven in beeld. Je voert deze iDEAL betaling dan nog uit op de vertrouwde manier en geeft ons mandaat om volgende facturen automatisch af te schrijven van jouw rekening.

Aankondiging automatische incasso

Vanaf dat moment schrijven wij de kosten voor onze werkzaamheden automatisch af van jouw rekening. Je krijgt daarvan wel altijd eerst netjes bericht vooraf. Wij laten per mail weten op welke dag welk bedrag afgeschreven wordt. Je wordt er dus nooit door verrast.

Het is overigens niet mogelijk om steeds heen en weer te switchen tussen automatische incasso en zelf betalen van de factuur. Als u de machtiging voor automatische incasso gegeven hebt zullen alle betalingen voortaan op die manier worden uitgevoerd. Bevalt dat toch niet? Dan is het mandaat eenvoudig in te trekken met een mailtje aan De Webmakers. Dan kun je de volgende keer de factuur gewoon weer zelf betalen.

Voordelen automatische incasso

We hebben hierboven gesteld dat automatische incasso met name handig is voor het online houden van jouw domein(naam), maar vind je het prettig als we ook andere werkzaamheden (zoals het periodieke onderhoud van de website) op deze manier met/voor je afrekenen, dan kan dat. Die keuze is aan jou.

De voordelen van automatische incasso nog even op een rijtje:

• Geen administratief omkijken meer naar facturen voor kleine werkzaamheden
• Eenvoudig in te stellen met een eenmalige handeling bij de volgende betaling
• Tijdige aankondiging van de hoogte en datum van de volgende incasso
• Bevalt het niet? Dan zeg je het met een enkel mailtje aan De Webmakers weer op

Spreekt de mogelijkheid van automatische incasso jou aan? Wilt u meer weten of heb je hulp nodig bij het instellen? Neem dan contact met ons op!

Uiteraard kunnen klanten die via ons de payment provider Cardgate hebben, zelf ook automatische incasso laten instellen.

Een tevreden klant:
"In samenwerking met de Webmakers hebben we nu een site waar we trots op zijn. Van de Lay-out tot de kleine details, alles is gebouwd zoals wij het wilde hebben."

- S. Faas

Blogs door De Webmakers

In onze blogs lees je alles over de webdesign branche en De Webmakers. Meer lezen? 

Onze beloftes:
Vaak binnen 1 werkdag reactie
Alle kennis in huis
Vrijblijvend
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
07
december
2018
Cor Riezouw
Door: Cor Riezouw
Fulltime Webmaker sinds 2000. Advies,(UX)Design, HTML, CSS,en Zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine Advertising (SEA), Content Beheer, Social Media Beheer.
Tags: Uitbreiding, Automatische Incasso
Leestijd: 2 min
Automatische incasso door De Webmakers

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten