Blog: Concrete CMS ontvangt wederom Data Quadrant Awards voor Digital Experience

Met uitblinkers op het gebied van producteigenschappen en tevredenheid

Nadat het Concrete CMS in oktober 2021 is uitgeroepen tot één van de beste Digital Experience Platforms, is er deze maand wederom een gouden medaille in de wacht gesleept voor Digital Experience. In deze blog vind je meer over de uitkomsten van het rapport én waarom wij het hiermee eens zijn. 

Digital Experience - Midmarket Data Quadrant Awards

Het Data Quadrant rapport geeft een duidelijke evaluatie van populaire producten binnen de Digital Experience Midmarket bedrijven. De producten worden beoordeeld aan de hand van twee dimensies: aan de ene kant de producteigenschappen en tevredenheid en aan de andere kant de ervaring en capaciteiten van de leverancier.

Het rapport kan gezien worden als een gids die kopers kunnen gebruiken om een goede overweging te maken voor welk product het beste bij hun organisatie past. De producten zijn namelijk beoordeeld door gebruikers van de producten waardoor lezers een eerlijk beeld krijgen van onder andere de gebruikerservaring en de product features.

Het Concrete CMS blinkt uit op producteigenschappen en tevredenheid

Gebruikers van het Concrete CMS zijn erg te spreken over het CMS: maar liefst 92% van de beoordelaars zou het CMS namelijk aanraden. 45% van de beoordelaars is erg tevreden en 51% is zelfs helemaal tevreden. Dit is het hoogste aantal van alle onderzochte producten bij de Digital Experience - Midmarket Data Quadrant Awards.

Daarnaast zijn de gebruikers erg te spreken over de producteigenschappen van het Concrete CMS. Gebruikers geven een duidelijke voorkeur aan software met ruime mogelijkheden ten opzichte van software met beperkte mogelijkheden. Met een score van 83% zijn de gebruikers erg tevreden over de producteigenschappen.

Concrete CMS vs. Wordpress

Al eerder schreven we een blog over het verschil tussen het populaire Wordpress CMS en het Concrete CMS. De Webmakers geven namelijk sterk de voorkeur aan het Concrete CMS omdat dit CMS veel mogelijkheden biedt, enorm gebruiksvriendelijk is én je zelfs geen technische kennis nodig hebt om het te gebruiken. 

De verschillen tussen Concrete CMS en Wordpress zijn ook terug te zien in de resultaten van het onderzoek. Een groot verschil is bijvoorbeeld te zien op het gebied van Usability: Concrete CMS scoort hier de hoogste score met 85% terwijl WordPress blijft steken op 80%. Een ander opvallend verschil is het gemak waarmee je het CMS kunt aanpassen naar jouw wensen: Concrete CMS scoort hier en hoge score van 86% terwijl WordPress één van de lagere scores heeft met 82%. 

De Webmakers: Concrete CMS specialist

De Webmakers is Concrete CMS specialist en is zelfs benoemd tot Certified Partner. Dit hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring met het Concrete CMS en de behaalde certificaten. Voor ons is dit het beste CMS om een website mee te bouwen: niet alleen door de ruime mogelijkheden maar ook door de veiligheid en het gebruiksgemak. 

Ben je benieuwd of een website met het Concrete CMS bij jouw organisatie past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij jou meer kunnen vertellen over de mogelijkheden van het CMS.

Ik wil meer informatie!
 

Een tevreden klant:
"Waar de Webmakers vooral in uitblinken is service en support. De medewerkers reageren snel en problemen zijn heel snel opgelost."

- Willemijn de Bruijn

De voordelen van het Concrete CMS
Gebruiksvriendelijk
Geen technische kennis nodig
Voeg eenvoudig pagina's, foto's en teksten toe
Ben je benieuwd of het Concrete CMS bij jouw onderneming past?

De Webmakers zijn Certified Partner van het Concrete CMS en kunnen jou uitstekend voorlichten over dit CMS.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
27
mei
2022
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker van 2019 tot 2023. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Concrete CMS
Leestijd: 3 min
Concrete CMS ontvangt wederom Data Quadrant Awards voor Digital Experience

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten