Blog: Het Concrete CMS wint een gouden Digital Experience Data Quadrant Award

Waardevolle software voor zowel ontwikkelaars als voor klanten!

Het Concrete CMS is onlangs uitgeroepen tot één van de beste Digital Experience Platforms. Deze score is 100% gebaseerd op reviews van gebruikers zoals IT en business professionals waardoor je een eerlijk beeld krijgt van daadwerkelijke gebruikers van het platform. Het CMS scoorde zowel hoog op product features als tevredenheid.

Wat is Digital Experience (DXP) Software?

Digital Experience Platform (DXP) Software is een geïntegreerde technologie die erop gericht is om verschillende doelgroepen te bedienen via een breed scala aan digitale touchpoints. (Gartner)

DXP’s worden door organisaties gebruikt om digitale ervaringen te bouwen, te beheren en te optimaliseren over verschillende kanalen. Voorbeelden van deze kanalen zijn een website, online portaal, apps of webshops. 

De Webmakers gebruikt hiervoor het Concrete CMS (in Nederland zijn wij zelfs community leader!). Aan de hand van deze software bouwen wij op maat gemaakte websites, apps, webshops, online portals en intranetten. Dit hebben wij al mogen doen voor vele bedrijven uit verschillende sectoren. Bekijk een greep van ons werk in ons portfolio.

Neem een kijkje in ons portfolio

Digital Experience Data Quadrant Awards

Het Concrete CMS is door SoftwareReviews beloond met een gouden award bij de Digital Experience Data Quadrant Awards. Deze score is 100% gebaseerd op reviews van gebruikers van het platform. Andere award winnaars zijn Enonic en Progress Sitefinity

SoftwareReviews heeft reviews verzameld over 22 DXP’s waaronder bijvoorbeeld ook de bekendere WordPress, Weebly en Wix. De softwaresystemen zijn beoordeeld op meerdere pijlers zoals de kwaliteit van de features, de verbeteringen in het systeem en het gemak om data te importeren. 

Concrete CMS: waardevolle software voor organisaties

Uit de reviews komt naar voren dat het Concrete CMS erg waardevol is voor organisaties. Concrete scoort hiermee de hoogste score van alle onderzochte DXP’s. Verder scoort het Concrete CMS hoog op de kwaliteit én mogelijkheden van de features en het gemak om te implementeren, van de backend en van data integratie. 

Niet alleen waardevol voor ons maar ook voor onze klanten

Het Concrete CMS is niet alleen waardevol voor website ontwikkelaars maar ook voor onze klanten. Wist jij bijvoorbeeld al dat je geen technische kennis nodig hebt om aanpassingen te doen in de website? Wij bouwen de website en jij kunt eenvoudig aanpassingen doorvoeren. Zo kun je zelf bijvoorbeeld blogs plaatsen, afbeeldingen delen en teksten updaten. 

Lees meer over het Concrete CMS

Een tevreden klant:
"Prima. Doen wat ze beloven. De Concrete5 websites zijn bijzonder eenvoudig in gebruik voor de gemiddelde websitebeheerder."

- Herman de Langen

De Webmakers Nederlandse community leader met Concrete.

Meer weten over Concrete CMS? 

Waarom een CMS gebruiken?
Onderhoud websites snel en eenvoudig
Op maat gemaakt
Gebruiksvriendelijk
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
28
oktober
2021
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker van 2019 tot 2023. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Concrete5 CMS, Concrete CMS
Leestijd: 2 min
Het Concrete CMS wint een gouden Digital Experience Data Quadrant Award

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten