Concrete5.nl: jouw hulp bij vragen over Concrete5

Handige video's met uitleg voor jouw vragen

Concrete5.nl: jouw hulp bij vragen over Concrete5

De Webmakers maken voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van websites gebruik van Concrete5. Dit is een gebruiksvriendelijk content management systeem waarmee niet alleen wij als websitemakers aanpassingen aan de website kunnen doen, maar ook onze klanten eenvoudig hun eigen website aan kunnen passen zonder over enige technische kennis te beschikken! 

Concrete5 gebruiken

Hoe eenvoudig het CMS ook werkt, al het begin is lastig. Wij snappen het als je Concrete5 voor het eerst gebruikt dat je dan niet alles meteen snapt. Daarom bieden De Webmakers al de mogelijkheid om voor nieuwe klanten een demo te verzorgen op locatie. 

Maar wat nou als je aanpassingen aan je website wil doen en tussendoor even iets niet snapt? Hiervoor hebben De Webmakers een oplossing bedacht; Concrete5.nl. Een website met video’s die uitleggen hoe bepaalde onderdelen van Concrete5 werkt. Superhandig!

Wat is Concrete5.nl?

De website Concrete5.nl is ontworpen door De Webmakers om op een duidelijke manier uitleg te geven over een bepaalde functie. De website bestaat uit korte video's waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe iets in zijn werk gaat. De video’s zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je makkelijk de video kunt vinden waar je naar op zoek bent. Zo vind je hier meer uitleg over:

  • in- en uitloggen

  • het dashboard

  • de instellingen

  • het toevoegen van een pagina

  • de edit mode

  • de verschillende blokken

  • de file manager

  • formidable

  • de kalender

Doordat de video’s een stapsgewijze uitleg geven van de handeling die jij wilt uitvoeren, kun je eenvoudig zelf in je eigen CMS meedoen. Daarnaast is er bij de video’s ook nog een transcript toegevoegd voor als je het een keer enkel terug wil lezen. 

Na het bekijken van de video’s nog vragen?

Dan kun je uiteraard gewoon nog contact opnemen met De Webmakers. Onze Concrete5 specialisten helpen je graag verder!

Een tevreden klant:
"Prima. Doen wat ze beloven. De Concrete5 websites zijn bijzonder eenvoudig in gebruik voor de gemiddelde websitebeheerder."

- Herman de Langen

Delen
Concrete5

De Webmakers zijn specialist op het gebied van Concrete5. Meer weten over dit CMS?

19
maart
2020
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker sinds 2019. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Concrete5 CMS, Webdesign
Leestijd: 2 min
Concrete5.nl: jouw hulp bij vragen over Concrete5

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten