De Webmakers sponsort website voor Dierenasiel Gorinchem

Voor het werven van donateurs, vrijwilligers en gevonden/achtergelaten huisdieren

Afgelopen week is de nieuwe website van Dierenasiel Gorinchem live gegaan. De website bevat een nieuw design en uitgebreide functies. De Webmakers hebben de website ontwikkeld en uiteindelijk in de vorm van sponsoring geschonken aan het dierenasiel in Gorinchem. 

Over Stichting Dierenasiel Gorinchem

Dierenasiel Gorinchem vangt dieren op uit de regio en zorgt ervoor dat deze gezond en wel herplaatst worden bij een nieuwe eigenaar. Allereerst wordt gecontroleerd of het dier gechipt is om zo het baasje te achterhalen. Is deze er niet? Dan blijven de dieren 14 dagen in het asiel voor medische hulp voordat deze naar een nieuwe eigenaar gaan.

Naast asiel, is Dierenasiel Gorinchem ook een pension & dagopvang voor honden en knaagdieren. Hier kun je je huisdier brengen voor een korte of lange periode en zullen deze liefdevol en kundig verzorgd worden. 

De sponsoring

De Webmakers heeft het lokale dierenasiel Stichting Dierenasiel Gorinchem geholpen door het maken en ontwikkelen van een nieuwe website. Het design is passend bij het logo van de organisatie en zorgt voor een professioneel uiterlijk.

De website kan goed gebruikt worden voor het werven van nieuwe vrijwilligers, donateurs en nieuwe baasjes voor de gevonden/achtergelaten huisdieren. 

Doneer functie

Op de website kun je eenvoudig een bedrag doneren aan het dierenasiel via de doneerbutton. Wij hebben hier een systeem achter gebouwd die ervoor zorgt dat het geld automatisch bij het dierenasiel terecht komt. Hierdoor hoef je het geld niet meer handmatig naar een rekening of iets dergelijks over te maken.

Benieuwd naar de website?

Bekijk de website van het dierenasiel
 

Een tevreden klant:
"In samenwerking met de Webmakers hebben we nu een site waar we trots op zijn. Van de Lay-out tot de kleine details, alles is gebouwd zoals wij het wilde hebben."

- S. Faas

Onderhoudscontract van De Webmakers

Een onderhoudscontract voor jouw website kan al vanaf €99,- exclusief BTW per maand.

Waarom website onderhoud door De Webmakers?
Wijzigingen binnen 48 uur doorgevoerd
Inzicht in de gewerkte uren
Mogelijkheid voor een website onderhoudscontract
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
12
augustus
2021
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker sinds 2019. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Website Design, Sponsoring
De Webmakers sponsort website voor Dierenasiel Gorinchem

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten