Blog: Facebook adverteren uitbesteden aan De Webmakers

Behaal jouw bedrijfsdoelen met Facebook advertenties

De afgelopen twee maanden zijn Cor en Tessa druk bezig geweest met een Facebook advertising cursus. Vorige week is deze met succes afgerond, wat betekent dat wij onze klanten hier ook verder mee kunnen helpen!

De cursus

Tijdens de cursus zijn verschillende aspecten van het adverteren in Facebook aan bod gekomen. Zo hebben wij nu een beter beeld gekregen hoe je het beste je doelgroep en advertentiemateriaal kunt testen en hoe je de campagnes kunt optimaliseren op basis van de resultaten. Dit hebben we toegepast bij onze eigen campagne waarmee we goede resultaten hebben behaald!

Facebook certificaat

Waarom Facebook adverteren?

Je zult denken: waarom moet ik adverteren op Facebook als ik ook gewoon gratis berichten kan plaatsen? Met het plaatsen van advertenties kun je diverse bedrijfsdoelen behalen. Wil je meer websitebezoekers of app-installaties? Of wil je enkel meer naamsbekendheid? Het is allemaal mogelijk! 

Met de campagnemanager kun je specifieke doelgroepen maken voor jouw Facebook campagne. Hierdoor kun je niet alleen focussen op jouw website bezoekers of pagina vind-ik-leuks maar kun je ook doelgroepen maken op basis van interesses of kenmerken. Zo heb je ook de mogelijkheid om personen te bereiken die jou nog niet kennen. 

Meer weten over de voordelen van Facebook adverteren?

Lees meer over de voordelen van Facebook adverteren

Facebook adverteren uitbesteden of zelf doen?

Het is uiteraard mogelijk om zelf te beginnen met adverteren op Facebook. Wij kunnen ons echter voorstellen dat het zonder enige ervaring of kennis erg complex kan zijn. Daarom helpen wij je graag om de beste resultaten te behalen! 

Bekijk onze Facebook adverteren pagina

Meer weten?

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je dat wij het Facebook adverteren voor je uit handen nemen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie voor jouw specifieke situatie! 

Contact opnemen
 

Een tevreden klant:
"Zeer tevreden over onze samenwerking met De Webmakers. [..] Prettig communiceren en goede kennis van onze vaste developer zijn een goede basis tot succes."

- Rudolph Dekker

Facebook adverteren

Wil je ook het adverteren op Facebook uitbesteden? De webmakers staan voor je klaar! neem gerust contact met ons op.

Onze beloftes:
Vaak binnen 1 werkdag reactie
Alle kennis in huis
Vrijblijvend
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
29
april
2021
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker van 2019 tot 2023. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Uitbreiding, Facebook Adverteren
Leestijd: 2 min
Facebook adverteren uitbesteden aan De Webmakers

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten