Nieuwe website voor De Webmakers

Met een nieuwe uitstraling, uitgebreide informatie en handige tools

De Webmakers zijn erg blij om te delen dat onze nieuwe website vanaf nu live is! De afgelopen tijd zijn wij namelijk niet alleen druk bezig geweest met het ontwerpen van websites voor onze klanten, maar ook voor onszelf. De website bevat een volledig nieuw design en (nieuwe) uitgebreide informatie over onze diensten met handige tools.

Een nieuwe uitstraling

De Webmakers is een no-nonse bedrijf die graag haar klanten helpt met duidelijke en heldere adviezen. Van daaruit zijn we begonnen met het ontwerp; strak, duidelijk en overzichtelijk. 
Om het een echte Webmakers website te maken hebben we overal onze kleuren gebruikt, zitten er hier en daar technische hoogstandjes in en laten we het vierkant van het logo herhaaldelijk terugkomen. 

Krijg meer inzicht in het proces en de prijs van een nieuwe website

De Webmakers hebben ervoor gekozen om onze klanten meer inzicht te geven in het proces van webdesign. Zo zie je nu welke stappen wij doorlopen voordat de definitieve website klaar is, met een indicatie hoe veel tijd elke stap kost. Erg handig, want op deze manier weet je bij het invoeren van een startdatum wanneer je website ongeveer klaar zal zijn. 
 
Daarnaast kregen wij vaak de vraag hoeveel het ongeveer kost om een website te laten maken. Dit verschilt echter erg per website. Daarom hebben wij een tool ingebouwd waarmee je in een paar eenvoudige stappen een prijsindicatie voor jouw website kunt opvragen.

Vraag jouw prijsindicatie aan 

Uitgebreide informatie over onze diensten

We zijn druk bezig geweest met het uitbreiden van de teksten. Op de website is daarom nu ook uitgebreidere informatie te vinden over onze diensten. Zo vind je onder andere meer informatie over het ontwikkelen van apps (voor zowel iOS, Android als Windows) en over online marketing (waaronder SEO, SEA en social media). 

Jouw website zorgeloos online

Op het gebied van hosting zijn we begonnen met het aanbieden van een alles-in-1 pakket waarmee je website zorgeloos op het internet beschikbaar staat. Zo beschik je onder andere over snelle hosting, een grote e-mailbox (1GB), een domeinnaam en een SSL-certificaat.

Bekijk hier het volledige pakket
 

 

Een tevreden klant:
"Waar de Webmakers vooral in uitblinken is service en support. De medewerkers reageren snel en problemen zijn heel snel opgelost."

- Willemijn de Bruijn

Hostingpakket

Een compleet hostingpakket van De Webmakers is te verkrijgen voor €295,- per jaar.

Waarom webhosting bij De Webmakers?
Professioneel
Hoge kwaliteit
Goede service
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
25
maart
2020
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker sinds 2019. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Concrete5 CMS, Nieuwe Website, Webdesign
Leestijd: 2 min
Nieuwe website voor De Webmakers

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten