Nieuwe werkneemster in dienst

Maak kennis met de nieuwe werkneemster

Nieuwe werkneemster in dienst

Even voorstellen

Mijn naam is Tessa Brolsma en ik ben 22 jaar oud. In mei ben ik afgestudeerd voor de opleiding Management Toerisme aan de Breda University. Heel iets anders zul je denken, maar deze opleiding bestaat uit een brede basis aan vakken gericht op online marketing. Vandaar dat ik voor mijn scriptie een uitgebreid onderzoek over SEO heb geschreven en deze met succes heb afgerond. Hierdoor is mijn nieuwsgierigheid naar de overige aspecten van online marketing alleen maar verder toegenomen!    

Wat ga ik doen?

Maandag 2 september ben ik begonnen bij de Webmakers als online marketeer. Hier zal ik vooral bezig zijn met het schrijven van content; denk hierbij aan het schrijven van blogposts en website teksten, en daarnaast zal ik me ook bezig gaan houden met Social Media.

Ik kijk er erg naar uit om mij verder te gaan ontwikkelen binnen De Webmakers en ben benieuwd wat de toekomst mij gaat brengen!

Een tevreden klant:
"Waar de Webmakers vooral in uitblinken is service en support. De medewerkers reageren snel en problemen zijn heel snel opgelost."

- Willemijn de Bruijn

Delen
26
september
2019
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker sinds 2019. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Uitbreiding, online marketing, social media
Leestijd: 1 min
Nieuwe werkneemster in dienst

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten