Blog: Oplichting door DNS service NL

Kijk uit als je onderstaande factuur ontvangt

Let op! Wij kwamen tot de ontdekking dat er weer oplichters actief zijn op het gebied van webhosting. Graag stellen wij jullie hiervan op de hoogte zodat jullie niet door dit bedrijf opgelicht worden.

Om welk bedrijf gaat het?

DNS service NL doet zich voor als webhosting bedrijf en biedt domeinnamen aan. Dit is echter een niet bestaand bedrijf dat nepfacturen / spookfacturen rondstuurt. Wij adviseren jullie om deze niet te betalen, aangezien het hier gaat om oplichting!

Zo herken je de factuur

De facturen herken je aan de naam 'DNS Registraties NL' of 'DNS Service NL'. Op de facturen staat ook het e-mail adres met de domeinnaam 'dnsserviceadmin.nl'. 

De Webmakers hebben geprobeerd om contact op te nemen met dit bedrijf maar de telefoontjes worden niet beantwoord omdat het nummer in gesprek is.  

Wat kun je zelf doen?

Wanneer je zelf opgelicht bent door DNS service NL kun je melding maken bij de politie of bij de fraudehelpdesk. Zij kunnen jou dan verder helpen en hopelijk actie ondernemen tegen DNS service NL.

Helaas zijn er nog altijd veel mensen die erin trappen doordat deze facturen bijna niet te onderscheiden zijn van echte facturen. Het is daarom belangrijk om ook mensen in jouw omgeving te waarschuwen tegen deze vorm van oplichting.

Een tevreden klant:
"Waar de Webmakers vooral in uitblinken is service en support. De medewerkers reageren snel en problemen zijn heel snel opgelost."

- Willemijn de Bruijn

Webhosting bij De Webmakers

De Webmakers verzorgen op een betrouwbare manier de webhosting voor vele klanten. 

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
29
januari
2020
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker van 2019 tot 2023. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Domeinnamen, Hosting, DNS Service NL
Leestijd: 1 min
Oplichting door DNS service NL

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten