Supersnel contact met webchat op jouw website

98% van jouw website bezoekers vertrekt zonder te converteren, dat kan natuurlijk beter.

Na een succesvolle proef willen we graag onze Livechat onder de aandacht brengen. Dit is een module die op iedere website kan geplaatst worden en waarmee je direct met jouw klanten kunt communiceren.

Waarom Livechat?

 • Livechat verhoogt de omzet. De kern is dat klanten iemand hebben die ze kan helpen de aankoop te doen als ze een kritische vraag hebben die de aankoop negatief of positief kan beïnvloeden.
   
 • Livechat geeft jouw organisatie een voorsprong op de concurrentie. Veel organisaties bieden nog geen livechat op hun websites. Als jij je wilt onderscheiden, dan is livechat een belangrijk aspect die websites moeten hebben om een concurrentievoordeel te verkrijgen.
   
 • Livechat kan de pijnpunten bij de klant blootleggen. Door de pijnpunten te leren kennen kan een organisatie gemakkelijker kansen identificeren om producten en diensten te verkopen.
   
 • Livechat geeft vertrouwen aan bezoekers. Volgens onderzoeksbureau Forrester Research willen veel bezoekers door een echte persoon geholpen worden als ze online aan het winkelen zijn; sterker nog, 44% van online consumenten zegt dat tijdens een online aankoop het beantwoorden van vragen door een echte persoon één van de belangrijkste kenmerken is die een website kan bieden.
   
 • Livechat verlaagt de kosten. Livechat verlaagt de contact center kosten doordat de gemiddelde interactie-kosten lager liggen. Bovendien verhoogt livechat de efficiëntie doordat livechat operators meerdere chats tegelijkertijd aan kunnen, en vermindert de behoefte dus om meer medewerkers aan te nemen.
   

Hoe werkt het?

We installeren de module op de website, en zetten een programma op uw computer waarmee je contact maakt met jouw klanten. Deze software zal automatisch offline gaan bij inactiviteit. In het geval dat er niemand online is zal de module een e-mail formulier laten zien.
Zodra een klant contact met je maakt ontvang je een notificatie op je computer via het programma en kun je chatten met de bezoeker.
Chatten is realtime, snel en voor iedere computer mogelijk. De bezoekers hoeven dus niets te installeren!

Meer weten?

Chat met ons op onze website, bel of mail!

Een tevreden klant:
"De gehele operatie is door De Webmakers in optima forma begeleid en tot in details uitgevoerd. [..] Wij zijn en blijven bij De Webmakers!"

- Piet Maartense

Proberen?

Probeer onze livechat via de button rechtsonder op onze website, we geven je graag meer informatie!

Waarom Livechat?
Verhoogt de conversie
Leg direct contact met je klanten
Chat met je collega's
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
22
juni
2016
Cor Riezouw
Door: Cor Riezouw
Fulltime Webmaker sinds 2002. (UX)Design, HTML, CSS,en Zoekmachine optimalisatie (SEO).
Tags: Livechat, Conversie Verhogen
Leestijd: 1 min
Supersnel contact met webchat op jouw website

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten