Blog: De beste oplossing ooit voor het up-to-date houden van jouw website

Gegarandeerd tijd voor aanpassingen!

Het up-to-date houden van een website is een ware bottleneck voor veel ondernemers. Want hoe pas ik de homepage aan? Hoe voeg ik nieuwe afbeeldingen toe? En welke tekst zet ik er in hemelsnaam bij!? Al deze problemen worden opgelost met één middel: het website onderhoudscontract van De Webmakers.
 

Kleine aanpassingen doen aan een website

De meeste websites worden gebouwd zodat je hier zelf aanpassingen aan kunt doen. Dit gebeurt aan de hand van een Content Management Systeem (CMS). Dit systeem zorgt ervoor dat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen aan de website zonder dat je hier programmeerkennis voor nodig hebt. 

De Webmakers geven de voorkeur aan het Concrete CMS: een erg gebruiksvriendelijk Content Management Systeem waar je eenvoudig onderdelen kunt toevoegen, wijzigen en verwijderen. In een paar stappen heb je zelf nieuwe pagina’s aangemaakt, afbeeldingen toegevoegd en tekstblokken gevuld. En dat zonder dat je in ingewikkelde codes hoeft te duiken!

Wist je dat De Webmakers Community leader van het Concrete CMS is in Nederland?

Lees meer over het Concrete CMS


Website onderhoud door De Webmakers

Hoewel een CMS ervoor zorgt dat je eenvoudig zelf aanpassingen kunt doen aan je website, blijft het voor veel ondernemers toch een bottleneck. Geen tijd of geen zin zijn een veel gehoord probleem. 

Daarnaast kunnen aanpassingen ook simpelweg te ingewikkeld zijn om door een leek uit te voeren. Niet alle ‘problemen’ bevinden zich namelijk op het gebied van teksten of afbeeldingen maar hebben soms ook te maken met het redirecten van pagina’s, het toevoegen van op maat gemaakte blokken of het verbeteren van de website snelheid.

Is dit bij jou het geval? Dan kun je het onderhouden van een website beter uitbesteden aan een specialist. Met De Webmakers beschik je over een betrouwbare partij waar je op kunt rekenen. Wanneer je een aanpassing aan je website gedaan wilt hebben, kun je deze naar ons toesturen. Binnen 48 uur doen wij de benodigde aanpassingen en sturen wij een overzicht van de gewerkte uren. 

Lees meer over website onderhoud


Een website onderhoudscontract bij De Webmakers

Heb je zeer regelmatig onderhoud aan jouw website nodig? Dan is het ook mogelijk om een website onderhoudscontract af te sluiten. Met dit contract reserveer je een standaard aantal uur bij één van onze programmeurs zodat de aanpassingen gegarandeerd elke maand doorgevoerd kunnen worden. Deze uren krijg je tegen een gereduceerd tarief en het heeft nog meer voordelen!

Meer weten over het website onderhoudscontract van De Webmakers?

Neem vrijblijvend contact op
 

Een tevreden klant:
"Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met de Webmakers. Het contact met onze vaste contactpersoon loopt naar tevredenheid en het is fijn om snel te kunnen te kunnen schakelen!"

- Piloot Koen

Website onderhoud door De Webmakers
Aanpassingen binnen 48 uur uitgevoerd
Ook technische optimalisaties mogelijk
Mogelijkheid voor een onderhoudscontract met vaste uren
Gegarandeerd aanpassingen aan je website tegen een gereduceerd tarief?

Bij De Webmakers kun je een onderhoudscontract afsluiten tegen een vooraf afgesproken aantal uren én voor een gereduceerde prijs.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
18
augustus
2022
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker van 2019 tot 2023. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Webdesign, Zoekmachine Optimalisatie, Website Onderhoudscontract
Leestijd: 2 min
De beste oplossing ooit voor het up-to-date houden van jouw website

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten