Vernieuwde samenwerking met Pay.

Keuze uit 50 lokale en internationale betaalopties

De Webmakers breidt het aantal samenwerkingen uit! Naast de mogelijkheid om webshops te koppelen met het betaalplatform CardGate, kunnen onze klanten nu ook kiezen voor Pay. Met keuze uit meer dan 50 lokale en internationale betaalopties is er een betaalmethode voor iedereen!

Over Pay.

Pay. ondersteunt meer dan 15.000 ondernemingen in Europa met het bieden van een betrouwbaar, slim en gedreven betaalplatform. Je kunt klanten laten betalen hoe zij dat willen omdat Pay. keuze biedt uit meer dan 50 lokale en internationale betaalopties zoals iDEAL en Bancontact maar ook Apple Pay, AmazonPay en Klarna.

Pay. biedt onder andere oplossingen op het gebied van online betalingen, in-store betalingen, omnichannel betalingen en mobiele betalingen. Deze kunnen eenvoudig aan jouw webshop worden gekoppeld aan de hand van een kant-en-klare plugin of met een API-koppeling.
 

Pay. laten integreren in jouw webshop

De Webmakers kunnen het betaalplatform Pay. integreren in jouw webshop zodat je jouw klanten de betaalmogelijkheden kunt bieden die zij wensen! Wij nemen het gehele proces voor je uit handen zodat jij je bezig kunt houden met andere zaken. Daarnaast onderhouden wij het contact met Pay. en zorgen dat eventuele problemen worden opgelost. 
 

Webshop laten ontwikkelen door De Webmakers

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van op maat gemaakte webshops. Het enige wat je hoeft te doen, is het doorgeven van jouw wensen op het gebied van design en functionaliteiten en wij zorgen dat er een maatwerk oplossing op tafel komt! 

De Webmakers is OpenCart specialist en bouwt de webshops dan ook aan de hand van dit CMS. OpenCart is een gebruiksvriendelijk online winkel programma waarmee je één of meerdere webshops kunt beheren. Omdat het een Open Source structuur is, kunnen wij het onbeperkt aanpassen en uitbreiden zodat al jouw wensen in de shop verwerkt kunnen worden!
 

Meer informatie     Neem contact op
 

Een tevreden klant:
"Prima. Doen wat ze beloven. De Concrete5 websites zijn bijzonder eenvoudig in gebruik voor de gemiddelde websitebeheerder."

- Herman de Langen

Over Pay.
Meer dan 50 lokale en internationale betaalopties
API koppeling mogelijk
Integratie door De Webmakers
Een webshop laten maken door De Webmakers?

De Webmakers maken jouw webshop op maat met de functionaliteiten die jij wenst.

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
16
februari
2023
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker sinds 2019. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Uitbreiding, Webshop, Webshop Koppelingen
Leestijd: 1 min
Vernieuwde samenwerking met Pay.

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten