Voordelen SEO pakket bij De Webmakers

Keuze uit 3 verschillende pakketten

Je website zichtbaar maken bij de juiste zoekwoorden en doelgroep kan een behoorlijke uitdaging zijn. Vooral als je niet over de juiste kennis beschikt. In dit geval kan het verstandig zijn om zoekmachine optimalisatie uit te besteden. 

De Webmakers hebben hiervoor een oplossing bedacht: een SEO-pakket. Dit pakket zorgt ervoor dat jouw website wordt geoptimaliseerd op de drie onderdelen die ervoor zorgen dat de kwaliteit van jouw website verbetert: content, techniek en autoriteit. En laat een goede kwaliteit nou juist iets zijn wat Google belangrijk vindt bij het bepalen van de rankings.

Lees hier meer over hoe wij te werk gaan

De voordelen:

  • Verbetering van de kwaliteit op de lange termijn

SEO zorgt ervoor dat jouw website op de lange termijn beschikt over een betere kwaliteit. Dit is het tegenovergestelde van SEA: hier investeer je geld om resultaten te behalen op de korte termijn. Hierdoor duurt het bij SEO wel langer voordat je resultaat behaald, maar is dit voor op de lange termijn zeker een verstandige keuze. 

  • Richt jouw website op de juiste zoekwoorden

Het kan lastig zijn om te bepalen op welke zoekwoorden jij je website moet richten. Daarom voeren De Webmakers een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit om te bepalen welke zoekwoorden voor jouw website het belangrijkst zijn. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat de pagina’s op de website worden ingericht op deze woorden.

  • Creëren van waardevolle content

Aan de hand van dit zoekwoorden onderzoek worden de website teksten geoptimaliseerd. Daarnaast wordt er, afhankelijk van het gekozen SEO-pakket, één of meerdere keren per maand een blog geplaatst op de website. Zo bevat je website meer waardevolle content en kan er content gecreëerd worden die zich richt op een specifiek zoekwoord. 

  • Verhoging van de autoriteit

De Webmakers verzamelen backlinks zodat de autoriteit van de website verbeterd. Backlinks zijn een belangrijke factor voor de ranking van jouw website. 

  • Verbetering van de techniek

Het pakket bevat ook het verbeteren van de techniek. De Webmakers gaan namelijk aan de slag met optimalisaties van jouw website. We bekijken welke onderdelen van de website dringend verbetering nodig hebben. Is de website erg langzaam? Dan zorgen wij dat hier iets aan gedaan wordt.

  • Meer zichtbaarheid op social media

De blogs die worden geschreven, worden (als je dit wenst) ook doorgeplaatst op social media. Zo ben je hier ook beter zichtbaar bij je doelgroep! Heb je nog geen bedrijvenpagina’s op social media? Dan helpen De Webmakers graag om deze aan te maken.

  • Je houdt meer tijd over om je te richten op je eigen werkzaamheden

Als je het optimaliseren van je website uitbesteedt, hou je zelf meer tijd over voor de werkzaamheden die je moet verrichten binnen je bedrijf. De Webmakers zorgen ervoor dat jouw website op orde is terwijl je zelf tijd overhoudt voor andere zaken.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden?

Neem dan een kijkje op onze pagina over SEO. Hier vind je meer informatie over de verschillende SEO-pakketten die wij aanbieden. Heb je nog vragen of wil je iets anders voor jouw website op het gebied van SEO? 

Neem contact op!
 

Een tevreden klant:
"Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met de Webmakers. Het contact met onze vaste contactpersoon loopt naar tevredenheid en het is fijn om snel te kunnen te kunnen schakelen!"

- Piloot Koen

SEO pakket bij De Webmakers

Wil je dat jouw website regelmatig geupdatet wordt? Bekijk dan SEO pakketten!

Waarom SEO?
Hogere rankings in de zoekmachines
Beter vindbaar voor jouw doelgroep
Verbeterde kwaliteit van de website
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
12
november
2020
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker sinds 2019. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: SEO, Online Marketing
Leestijd: 2 min
Voordelen SEO pakket bij De Webmakers

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten