Blog: Wat vindt ChatGPT eigenlijk van De Webmakers?

We staan er goed op

Hoe denkt ChatGPT over De Webmakers?

Dat vroegen we ons dus af en het antwoord kwam snel.

Als prompt hebben we bij ChatGPTingevoerd: Kun je me wat vertellen over De Webmakers webdesign bureau uit Gorinchem?

En het antwoord was:

"Ja, natuurlijk! De Webmakers is een webdesignbureau gevestigd in Gorinchem, Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren van professionele webdesign- en ontwikkelingsdiensten aan klanten in diverse sectoren.

De Webmakers hebben een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare en creatieve webdesigners. Ze werken nauw samen met hun klanten om op maat gemaakte websites te creëren die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van elk bedrijf. Ze begrijpen het belang van een goed ontworpen en goed functionerende website als een essentieel onderdeel van de online aanwezigheid van een bedrijf.

Het team van De Webmakers bestaat uit ervaren webdesigners, ontwikkelaars en online marketeers. Ze hebben expertise op verschillende gebieden, waaronder grafisch ontwerp, gebruikerservaring, zoekmachineoptimalisatie en e-commerce. Ze zijn bekend met verschillende webtechnologieën en -platforms, zoals WordPress, Magento en Laravel, en kunnen oplossingen bieden die zijn afgestemd op de specifieke technische vereisten van een project.

Naast het bouwen van websites biedt De Webmakers ook aanvullende diensten aan, zoals het ontwikkelen van webapplicaties, het optimaliseren van websites voor zoekmachines (SEO), het opzetten van e-commerceplatforms en het bieden van webhosting en onderhoudsdiensten.

Als webdesignbureau streven De Webmakers ernaar om websites te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk, responsief en goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ze hechten veel waarde aan de tevredenheid van hun klanten en streven ernaar om langdurige relaties op te bouwen.

Al met al staat De Webmakers bekend om hun professionele aanpak, creativiteit en technische expertise. Ze hebben een diverse portfolio van succesvolle projecten en hebben een goede reputatie opgebouwd binnen de webdesignindustrie."

Er zitten vrijwel geen onwaarheden in bovenstaande behalve dat we bewust NIET werken met Wordpress of Magento. In plaats hiervan gebruiken wij ConcreteCMS  voor websites en Opencart voor webshops.

Verder had ik wel verwacht dat ons klantencijfer van 4,9 bij Google wel genoemd zou worden door ChatGPT.

 

Op zoek naar een professionele aanpak voor je website?

De Webmakers kunnen jou helpen bij het verbeteren van jouw website. Van het bouwen van nieuwe elementen tot aan het schrijven van nieuwe teksten: bij ons kun je terecht voor alle optimalisaties. 

Meer informatie?
 

Neem vrijblijvend contact op
 

 

Een tevreden klant:
"In samenwerking met de Webmakers hebben we nu een site waar we trots op zijn. Van de Lay-out tot de kleine details, alles is gebouwd zoals wij het wilde hebben."

- S. Faas

Wat is ChatGPT?
Wat is ChatGPT?
Kunstmatige intelligentie (AI)
Kan helpen teksten te schrijven of ideeen hiervoor te krijgen
Gaat verder dan Google die eigen alleen websites opsomt met eventuele antwoorden. ChatGPT probeert zelf een juist antwoord te formuleren.
Kan zelfs stukken code genereren echter wel beperkt.
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
12
mei
2023
Cor Riezouw
Door: Cor Riezouw
Fulltime Webmaker sinds 2000. Advies,(UX)Design, HTML, CSS,en Zoekmachine optimalisatie (SEO), Zoekmachine Advertising (SEA), Content Beheer, Social Media Beheer.
Tags: Kwaliteit, Marketing, Webdesign
Leestijd: 3 min
Wat vindt ChatGPT eigenlijk van De Webmakers?

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten