Blog: Een website onderhoudscontract bij De Webmakers

Leer de voordelen kennen

Heb je een website maar heb je eigenlijk geen tijd om deze bij te houden? De Webmakers bieden de mogelijkheid om jouw website maandelijks te onderhouden door middel van een onderhoudscontract. Vooral ideaal als je een website hebt waar regelmatig aanpassingen aan gedaan moeten worden. Lees hier verder over de voor- en nadelen van een website onderhoudscontract.

+ Er worden standaard uren gereserveerd

De Webmakers zullen bij de kennismaking bepalen hoeveel uren per maand nodig zijn om de gewenste aanpassingen aan de website door te voeren. Deze uren zullen elke maand gereserveerd worden waardoor het niet zal voorkomen dat er geen tijd beschikbaar is. De Webmakers zullen altijd deze tijd voor jou gereserveerd houden zodat er voldoende tijd is voor de gewenste aanpassingen.

+ Stuur een e-mail met de gewenste aanpassingen

De gewenste aanpassingen kunnen eenvoudig via een e-mail verstuurd worden, waarna De Webmakers zullen zorgen dat deze aanpassingen uitgevoerd zullen worden.

+ Aanpassingen worden altijd binnen 48 uur doorgevoerd

Wanneer er een aanpassing nodig is op de website, kun je een mailtje sturen naar De Webmakers. De aanpassingen zullen dan binnen 48 uur doorgevoerd worden, en bij urgentie zelfs direct. Zo hoef je nooit lang te wachten voordat de aanpassingen zijn doorgevoerd.

+ De website is altijd up-to-date

Doordat er regelmatig aanpassingen worden gedaan aan de website, zal de website altijd up-to-date zijn. Hierdoor zal er geen informatie te vinden zijn die niet meer klopt, en zullen mankementen spoedig worden verholpen.

+ Altijd inzicht in gewerkte uren

Nadat de gewenste aanpassingen zijn doorgevoerd, zal er een overzicht worden gestuurd met de gewerkte tijd. Zo heb je als klant altijd inzicht in de gewerkte uren en waar deze tijd aan is besteed. Eens in de maand worden de gewerkte uren op basis van nacalculatie gefactureerd. 

+ Gereduceerd tarief

Als je een website onderhoudscontract afsluit bij de Webmakers ben je niet alleen verzekerd van beschikbare tijd voor jouw website, maar krijg je de gereserveerde uren voor een gereduceerde prijs. Een onderhoudscontract is dus niet alleen praktisch, maar ook voordelig.

- Kans dat je betaalt terwijl er geen werk uitgevoerd wordt

Het gebeurt zelden, maar als er geen werk aan de website is voor De Webmakers betaal je wel voor het contract terwijl er geen aanpassingen zijn. Los dit simpel op door ons regelmatig uw website te laten updaten! Mail de aanpassingen naar ons en wij zorgen dat deze binnen 48 uur zijn voltooid.

Onderhoud door De Webmakers

Kortom, als je op zoek bent naar een bedrijf die voor jou het website onderhoud kan doen, bent u bij De Webmakers aan het juiste adres. Naast het website onderhoudscontract bieden De Webmakers nog andere diensten aan met betrekking tot het bijhouden van een website. Zo is er ook een mogelijkheid om enkel je content te beheren of om een Content Management Systeem te koppelen aan jouw website. Wil je meer weten over het website onderhoudscontract? Kijk voor meer informatie op website onderhoud of neem contact op!

Een tevreden klant:
"Zeer tevreden over onze samenwerking met De Webmakers. [..] Prettig communiceren en goede kennis van onze vaste developer zijn een goede basis tot succes."

- Rudolph Dekker

Website onderhoudscontract bij De Webmakers

Voor een vast bedrag per maand kun je je website laten onderhouden. Meer weten over website onderhoud?

Waarom website onderhoud door De Webmakers?
Wijzigingen binnen 48 uur doorgevoerd
Inzicht in de gewerkte uren
Mogelijkheid voor een website onderhoudscontract
Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
19
september
2019
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker van 2019 tot 2023. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Website Onderhoudscontract, Content Beheer
Leestijd: 2 min
Een website onderhoudscontract bij De Webmakers

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten