Blog: Zakelijke website bezoekers herkennen doe je zo!

De Webmakers certified partner van Leadinfo

Het verkrijgen van leads is soms een kwestie van tijd; het is wachten tot de zakelijke bezoeker zelf actie onderneemt door gebruik te maken van een Call To Action of door contact met jou op te nemen. Hoe zou het zijn om de waardevolle website bezoekers zelf te herkennen zodat jij actie kunt ondernemen en niet hoeft af te wachten?

Het is misschien een droom van vele sales managers; het zelf herkennen van waardevolle bezoekers op de website. Zo kun je direct actie ondernemen en hoef je niet af te wachten tot de bezoeker dat doet. Hoe ideaal!? Met Leadinfo komt deze droom in vervulling.

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is een leadgeneratie software die ervoor zorgt dat het voor jou, als website beheerder of salesmanager, inzichtelijk is welke bedrijven jouw website bezoeken. Dit wordt gedaan door het IP adres van het bedrijf te koppelen aan gegevens uit de database van Leadinfo (dit is overigens compleet legaal volgens de AVG). Zo beschik je niet alleen over de bedrijfsgegevens maar ook over bijvoorbeeld de e-mailadressen om zo contact op te kunnen nemen met het bedrijf.

Hoe werkt Leadinfo?

Via een overzichtelijk dashboard worden de bedrijven weergegeven. Je krijgt meer inzicht in de meest actieve bedrijven, de bedrijven per provincie, de bedrijfsgrootte en de branches. Zo kun je in één oogopslag zien welke bedrijven jouw website bezoeken én in welke branche ze zich bevinden. Per bedrijf zie je direct hoeveel sessies dit bedrijf op jouw website heeft gehad. Als er vervolgens op de naam van het bedrijf wordt geklikt, verschijnt er meer informatie over het bedrijf. Zo is onder andere een beknopte beschrijving van het bedrijf te zien en staan hier de adresgegevens, de oprichtingsdatum en het aantal medewerkers. 

Wanneer er wordt gekeken bij de paginaweergaven, kan er gekozen worden om deze van een week, een maand of een jaar weer te geven. Hier is te zien op welke datum het bezoek heeft plaatsgevonden, hoeveel en welke pagina’s er bezocht zijn en hoelang de bezoekduur is geweest. Ook is te zien op welke manier het bedrijf op jouw website is gekomen.

Kortom via deze software verkrijg je inzicht in de bedrijven die jouw website bezoeken. Daarnaast zijn er verschillende gegevens over het bedrijf beschikbaar waardoor je duidelijk weet wat voor bedrijf het is en krijg je meer inzicht in het gedrag op jouw website. Hiermee kun je zelf contact opnemen met de waardevolle bezoekers zodat je de bedrijven kunt benaderen voor een mogelijke samenwerking. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze leadgeneratie software? Vraag bij ons een gratis proefversie aan.

Een tevreden klant:
"De gehele operatie is door De Webmakers in optima forma begeleid en tot in details uitgevoerd. [..] Wij zijn en blijven bij De Webmakers!"

- Piet Maartense

Leadinfo

Geïntereseerd in deze leadgeneratie softwear? neem contact op met De Webmakers!

Als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een overzicht van onze nieuwste blogberichten.

*  Website URL
23
september
2019
Tessa Brolsma
Door: Tessa Brolsma
Fulltime Webmaker van 2019 tot 2023. Gespecialiseerd in Contentbeheer, Social Media, zoekmachine optimalisatie en meer.
Tags: Leadinfo, Zakelijke Bezoekers, Leads
Leestijd: 2 min
Zakelijke website bezoekers herkennen doe je zo!

Een suggestie voor ons blog?

Laat het ons weten