Comercia

Informatie voor klanten Comercia na overname

Informatie voor klanten Comercia na overname door De Webmakers

Op 19 oktober 2020 heeft De Webmakers e-commerce specialist Comercia overgenomen. Wat zijn de vervolgstappen voor u als klant van Comercia? En wie zijn de contactpersonen?

Algemeen telefoonnumer: 0183 66 45 35

Wat gaat er gebeuren?

De Webmakers nemen met elke klant van Comercia telefonisch contact op om kennis te maken.Verder zullen wij u vragen naar de status van uw website en eventuele onopgeloste vraagstukken die er nog liggen.

Elke website wordt verhuisd. U zult daar niets of weinig van merken, echter tijdens de verhuizing dienen er tijdelijk geen aanpassingen aan de website/webshop gedaan te worden. Elke klant krijgt vooraf bericht wanneer de verhuizing zal plaatsvinden. We doen dit is altijd in overleg met u!

Nieuwe inlog in ons administratiesysteem

Alle bestaande klanten die voorheen konden inloggen bij Comercia om hun producten en facturen te bekijken kunnen nu inloggen bij het systeem van De Webmakers. Wij vragen u een nieuw wachtwoord aan te maken via de volgende link: Wachtwoord resetten

Voor support kun u een supportticket aanmaken in het systeem.

Contactpersonen

Facturen

Bij de overname van Comercia heeft De Webmakers ook alle openstaande facturen overgenomen. De betaling dient dus vanaf 19 oktober aan De Webmakers te worden gedaan.

Openstaande facturen van Conercia dienen NIET betaald te worden, u krijgt een nieuwe factuur van De Webmakers. Let ook op dat automatische betalingen aan Comercia door u zelf stop worden gezet.

De Webmakers bekijken de situatie per klant en zullen de openstaande facturen van Comercia crediteren en hiervoor nieuwe facturen van De Webmakers aanmaken. Heeft u een hosting, domeinnaam, licentie of een ander terugkerende service die periodiek betaald dient te worden zullen wij deze ook in ons systeem invoeren zodat u voortaan deze facturen van De Webmakers ontvangen. 

Een tevreden klant:
"Gedegen advies en resultaatgericht, uniek CMS wat gemakkelijk in gebruik is maar vooral SEO google vriendelijk is, echte aanrader wil je een professionele site als bedrijf, maar ook als particulier! Tevens support is super snel, heb nu mijn mail en website via de webmakers en wil niks anders meer!"

- Chris de Jong

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over comercia