Google Review

Google Logo
 • "We werken al vanaf het begin heel prettig samen met De Webmakers. De kwaliteit van de geleverde diensten is heel goed, de responstijd kort en de tarieven zijn prima in verhouding tot het geleverde. We zijn heel tevreden! Aanrader!"
  09/21/2020
 • "Zeer betrouwbare partij waar we al 14 jaar heel fijn zaken mee doen. Wanneer er een probleem is, en deze zijn zeldzaam hoef je maar te bellen en het word direct opgelost. Mensen met verstand van zaken en meedenken met de gebruiker. Wij zijn zeer tevreden over De Webmakers."
  08/23/2020
 • "De webmakers heeft onze gehele website naar tevredenheid vernieuwd! Ook nu wordt er altijd snel geschakeld als we iets willen wijzigen, of om advies vragen. Kortom een goede club!"
  09/21/2020
 • "We werken al heel wat jaren samen met de Webmakers. Er wordt altijd snel gereageerd en goed mee gedacht. We kunnen altijd op ze rekenen!"
  09/07/2020
 • "We werken al jaren met Webdesign Bureau De Webmakers uit Gorinchem. Aanpassingen worden snel gedaan en eventuele problemen worden snel opgelost. Telefonische ondersteuning ook dik in orde. De Webmakers zijn nu bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe website die ongetwijfeld weer uitstekend zal zijn. De afstand Amsterdam-Gorinchem is geen probleem daar het meeste werk toch online gebeurt."
  03/30/2016

 

Klik hier voor meer reviews

Waarom https?
Verhoogd de vindbaarheid
Veiliger voor je klanten
Snellere acceptatie
Kosten

Een beveiligingscertificaat op uw website kan al vanaf €30,- exclusief BTW per jaar.

Een tevreden klant:
"Fijn bedrijf, heeft het al jaren op orde. Geen vraag is te veel en altijd snel en vriendelijk contact!"

- Martijn Bakker

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over google review