Gratis een persoonlijke website-scan!

Krijg advies van professionals

Problemen met je webbouwer, laadsnelheid, CMS of vindbaarheid?

Wacht niet langer en vul onderstaand formulier in voor een gratis website-scan! In de scan krijg je onder andere meer inzicht in de laadsnelheid, usability en vindbaarheid van jouw website. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je gegevens achterlaten en je ontvangt de uitkomsten in je mail. 

Scan mijn website!

Inclusief http(s):// of (s)ftp://
Moment geduld...

Problemen met je website, webshop of CMS kunnen zorgen voor:

X Verminderde gebruiksvriendelijkheid
X Trage website
X Verminderde zichtbaarheid bij de doelgroep én zoekmachines

Dit kan als gevolg hebben dat:

X Je websitebezoekers dalen
X Het aantal verkopen daalt
X Je omzet daalt 

Herkenbaar? Vraag dan vrijblijvende website-scan aan.

Hoe gaan wij te werk?

Fijn dat je geïnteresseerd bent in een vrijblijvende website-scan van De Webmakers! Wij helpen je graag met het oplossen van de problemen van je website. Wij gaan als volgt te werk:

 1. Aanvragen scan
  Je kunt geheel kosteloos een persoonlijke website-scan aanvragen door het invullen van bovenstaand formulier. Heb je op dit moment problemen met je website? Dan krijg je de mogelijkheid om deze te beschrijven bij de omschrijving. De gegevens worden vertrouwelijk verwerkt en enkel gebruikt met betrekking tot deze website-scan.
   
 2. Analyse van de website
  Als wij de aanvraag binnen krijgen, neemt één van onze experts een kijkje op jouw website. We nemen deze door en voeren tests uit. Zo komen wij meer te weten over de prestaties van de website. We noteren onze waarnemingen en vatten deze voor je samen.
   
 3. Inzicht in de problemen van jouw website
  Na het analyseren van de website, worden de uitkomsten naar je toegestuurd per mail. Dit gebeurt zo snel mogelijk. Je krijgt niet alleen meer inzicht in de problemen maar ook in de oplossingen. Wil je dat je problemen zo snel mogelijk opgelost worden? Dan kun je er voor kiezen om de verbeteringen door De Webmakers uit te laten voeren.
   
 4. Oplossingen doorvoeren
  Kies je ervoor om de verbeteringen door De Webmakers uit te laten voeren? Dan zorgen wij ervoor dat deze aanpassingen zo snel mogelijk worden doorgevoerd. Bedankt voor het vertrouwen!

Achterhalen én oplossen van problemen

De Webmakers kunnen jou helpen met het achterhalen van de huidige problemen en komen met een passend advies om de problemen op te lossen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het maken en verbeteren van websites en hebben al ruim 600 projecten mogen uitvoeren voor ruim 500 klanten

Met deze ervaring kunnen wij wel zeggen dat we uitstekend in staat zijn om een gedegen advies uit te brengen en te komen met duidelijke oplossingen. Daarnaast kunnen wij de problemen ook voor jou oplossen. Deze mogelijkheden nemen wij met je door.

Wat ons uniek maakt:
✓ Nederlandstalige programmeurs
✓ Altijd bereikbaar tijdens kantooruren
✓ Gevestigd in het midden van het land

 

Google Logo
"Super goede service! Voor vragen kan je altijd mailen en krijg je binnen no-time reactie. Ze hebben mij (een redelijke digibeet) heel geduldig geholpen met al mijn vragen. Echt heel blij mee!"
15/03/2021
"De webmakers heeft onze gehele website naar tevredenheid vernieuwd! Ook nu wordt er altijd snel geschakeld als we iets willen wijzigen, of om advies vragen. Kortom een goede club!"
21/09/2020
"We werken al vanaf het begin heel prettig samen met De Webmakers. De kwaliteit van de geleverde diensten is heel goed, de responstijd kort en de tarieven zijn prima in verhouding tot het geleverde. We zijn heel tevreden! Aanrader!"
21/09/2020
"Sinds vele jaren verzorgen zij meerdere sites, voor ons, naar volle tevredenheid. Sterke punten zijn oa; hoge noteringen google, mogelijkheid aan laten passen van de site en meedenken in de opbouw van de site. Een absolute aanrader."
03/09/2020