SSL Certificaten

Je bezoekers beschermen voor onveilige websites en ook nog beter scoren in de zoekmachines

SSL Certificaten

Bescherm het verkeer tussen de bezoeker en je website of webshop!

Waarborg de veiligheid tussen een server en een internetbrowser door het gebruik van een SSL certificaat. Door het installeren van een certificaat zal Google je ook nog eens belonen.

Wat zijn SSL certificaten?

Een SSL certificaat is een bestand dat gebruikt wordt om de veiligheid tussen een server en een internet browser te waarborgen. Wanneer hiervan gebruikt wordt gemaakt, en de website dus beveiligd is, zal dit ook zichtbaar zijn bij de URL van de website. 

Onveilige websites

Wanneer de content die je wil bekijken gevaarlijk of misleidend is zal Google een waarschuwing geven om je er extra op te attenderen dat een website niet veilig is. Onveilige websites kun je direct herkennen aan een onveilig of niet beveiligd icoon: Website zonder SSL-certificaat is onveilig!

Er zijn verschillende manieren waarop een website of webshop onveilig gezien wordt:

  1. De volgende site bevat malware: Dit wordt weergegeven wanneer een website schadelijke software bij jou wil installeren;
  2. Misleidende site gedetecteerd: Dit is mogelijk een phishingsite;
  3. De volgende site bevat schadelijke programma’s: Op deze website kun je verleid worden om schadelijke programma’s te installeren;
  4. Deze pagina probeert scripts van niet-geverifieerde bronnen te laden: De site is niet beveiligd;
  5. Doorgaan naar [sitenaam]?: De site is mogelijk niet de site die je wil bezoeken.

Het is belangrijk dat een website veilig is als de website persoonsgegevens verzamelt. In de nieuwe AVG wet is het zelfs een eis dat een website veilig is als er persoonsgegevens worden verwerkt. Verder heeft de veiligheid van jouw website zoals gezegd ook invloed op de rankings in de zoekmachines.

Wat is https?

Https staat voor HypterText Transfer Protocol Secure. Bij gebruik van https worden gegevens op de website versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden. De zogenaamde SSL-verbinding versleutelt hierbij het http-verkeer, waardoor verstuurde gegevens niet uit te lezen zijn zonder het encryptie-algoritme te kraken.

Hoe herken je een veilige website?

Heel eenvoudig eigenlijk! Google geeft dit aan door een slotje: beveiligd.png
Op het moment dat het slotje aanwezig is garandeerd de browser een veilige website! Je kunt deze website met een gerust hart bezoeken.

Google en andere zoekmachines

Google heeft zijn algoritmes aangepast waardoor websites met een beveiligingscertificaat beter scoren. Niet veel later zijn ook andere zoekmachines hier in mee gegaan. Met een SSL-certificaat zal Google je dus belonen!

Kosten

Een beveiligingscertificaat op jouw website kan al vanaf €30,- exclusief BTW per jaar. 

Bestel nu je SSL-certificaat!

Waarom https?
Verhoogd de vindbaarheid
Veiliger voor je klanten
Snellere acceptatie
Kosten

Een beveiligingscertificaat op jouw website kan al vanaf €30,- exclusief BTW per jaar.

Een tevreden klant:
"Zeer tevreden over onze samenwerking met De Webmakers. [..] Prettig communiceren en goede kennis van onze vaste developer zijn een goede basis tot succes."

- Rudolph Dekker

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over ssl certificaten