Google Streetview Trusted

Laat mensen binnen kijken

Google Streetview Trusted

Geef ze vertrouwen in jouw bedrijf

Toekomstige klanten of gasten willen graag weten hoe jouw bedrijf er van binnen uitziet, dit kan een voordeel zijn als jouw bedrijf er mooi uitziet. Maar zelfs een eenvoudige setting kan zijn charmes hebben, je toekomstige klanten of gasten weten nu exact wat ze kunnen verwachten. 

Google Streetview Trusted is een kwalitatieve, interactieve virtuele tour van 360 graden door je bedrijf op basis van Street View-technologie. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar. Google waardeert het als bedrijven informatie correct en up-to-date houden. Streetview Trusted van Google is een onderdeel van Google zelf, bedoelt om bezoekers na street-view ook binnen te kunnen laten kijken. 

Sinds kort ondersteunt Google deze dienst niet meer. Wij bieden echter nog wel de mogelijkheid om een virtuele tour van 360 graden van jouw bedrijf te laten maken omdat dit nog steeds voordelen met zich meebrengt. 

De voordelen:

1. Onderscheid jouw bedrijf van de concurrent

Met de 360 graden video onderscheidt u zich van de concurrentie. Het is namelijk een unieke manier om je bedrijf te presenteren.

2. Altijd geopend

Met de video is jouw bedrijf 24 uur geopend. De video is namelijk altijd beschikbaar om te bekijken. Zo kunnen bezoekers een kijkje nemen wanneer zij willen.

3. Eenmalige investering

Bij Google Streetview Trusted gaat het om een eenmalige investering. Je investeert dus één keer een bedrag en kunt de video gebruiken zo lang je wilt. Bovendien zit je dan ook niet aan een abonnement vast.

4. Eenvoudig aanpassingen doorvoeren

Mocht er iets verandert zijn binnen jouw bedrijf dan kun je de foto’s eenvoudig aanpassen. Zo kun je de video nog steeds gebruiken na bijvoorbeeld een verbouwing.

Interesse?

De Webmakers werken hierin samen met ons dochterbedrijf Bizzvu. Om meer te lezen over Bizzvu of Google Streetview Trusted verwijzen wij u graag door naar de website van Bizzvu: www.bizzvu.com

Waarom een 360 graden video?
Onderscheid je van de concurrent
Eenmalige investering
Aanpassingen zijn mogelijk
Meer informatie

Wij hebben voor meerdere bedrijven een 360 graden video gemaakt. Voor een voorbeeld kun je een kijkje nemen in het portfolio. 

Een tevreden klant:
"Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met de Webmakers. Het contact met onze vaste contactpersoon loopt naar tevredenheid en het is fijn om snel te kunnen te kunnen schakelen!"

- Piloot Koen

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over google streetview trusted