E-mail

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

E-mail

Via een e-mailpakket bij De Webmakers maak je je eigen, unieke e-mailadressen aan. Vervolgens kun je e-mail verzenden en ontvangen onder jouw domeinnaam.

Ja, dit is mogelijk. Als je alleen e-mail aan jouw domeinnaam wilt koppelen, kies je voor een van onze e-mailpakketten. Hiermee verzend en ontvang je e-mail onder jouw domeinnaam.

Een mailbox kun je vergelijken met een postbus. Het is een plek op een server waarop e-mailberichten worden bewaard. Je kunt de e-mails bekijken via een e-mail porgramma of via de webmail. Om in te loggen maak je gebruik van een e-mail adres en een wachtwoord.

De opslagruimte is net hoeveel je het zelf wilt, bekijk hiervoor onze e-mail pagina. Wanneer je een pakket hebt met 2 GB schijfruimte, kun je bijvoorbeeld 5 mailboxen aanmaken met ieder een opslag van 400 MB. Je kunt ook slechts 1 mailbox in gebruik nemen, en deze vullen tot maximaal 2 GB.

Ja, wij bieden spamfilters aan voor een vast bedrag per jaar. Deze filters zorgen voor 98% minder spam en virussen zonder dat je daar iets voor hoeft te installeren of onderhouden. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, je kunt ons bellen (0183 - 66 45 35) of via het contactformulier.

Wat kunnen we voor je doen?

Voor meer informatie over e-mail