Online marketing

De basis van een succesvolle website

Zet met webdesign bureau De Webmakers jouw website op de kaart aan de hand van online marketing. Online marketing draait om het combineren van de juiste online kanalen om het aantal verkopen te verhogen én daarmee het te behalen rendement te maximaliseren.

Daarnaast is het de bedoeling dat je via de verschillende online marketingkanalen een langdurige relatie opbouwt met jouw doelgroep. Hierbij gaat het vooral om de inzet van social media kanalen.

Waarom de Webmakers?

Persoonlijk contact

No-nonsense, snel en adequaat

We helpen je graag

Nederlands kwaliteit

We hebben eigen programmeurs

Geen lagen in de organisatie, geen vertaling naar het buitenland nodig

Uitgebreide ervaring

En up-to-date met de nieuwste technieken

Alle medewerkers zijn allround opgeleid en kunnen je helpen met allerhande aan vragen

Veelgestelde vragen

What the FAQ

Hoelang duurt het voordat ik resultaat zie bij SEO?

SEO is een proces voor de lange termijn. Het hangt van vele factoren af wanneer je resultaat gaat zien. Schrijf jij goede content maar is de techniek van jouw website niet op orde? Dan zul je niet zo snel resultaat zien. Daarnaast kan het ook dat de concurrentie voor het zoekwoord waar jij op wil ranken erg hoog is; dan is het ook moeilijker om hoog in de resultaten te komen.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Er zitten een aantal verschillen tussen SEO en SEA.

SEO ook wel Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie in het Nederlands staat voor het verbeteren van de kwaliteit van de website om zo hoger te komen in de organische resultaten. 

  • Het kan enige tijd duren voordat je resultaat ziet (lange termijn)
  • Het hierbij om een continu proces. Het is belangrijk dat de website continu verbeterd wordt.  
  • Hier zitten niet direct kosten aan verbonden; enkel de tijd die je er mee bezig bent.

Daarnaast heb je SEA. SEA ook wel Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren, staat voor het plaatsen van advertenties in Google om zo bezoekers naar de website te trekken. 

  • Hierbij zie je direct resultaat (korte termijn)
  • Je kunt de advertenties te allen tijde stopzetten wanneer je bijvoorbeeld geen budget meer hebt of genoeg opdrachten binnen hebt gehaald
  • Hier zitten direct kosten aan verbonden. Je doet namelijk een bod om de advertentieruimte te bemachtigen. Hiervoor stel je bijvoorbeeld een dagbudget in.
Waarom wordt mijn website niet gevonden?

De redenen waarom jouw website niet gevonden wordt, kunnen erg uiteenlopend zijn. Deze verschillen dan ook per website. Het is in ieder geval belangrijk dat de content, techniek en autoriteit van jouw website op orde zijn. 
Aan de hand van een SEO-pakket kunnen De Webmakers je helpen om te zorgen dat jouw website wel wordt gevonden.

Kunnen jullie ook teksten schrijven voor mijn website?

Dat kunnen wij zeker! We schrijven de teksten aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zodat we goed kunnen bepalen op welk zoekwoord we een bepaalde pagina gaan richten. Lees meer over ons contentbeheer!

Hoe kan ik beter opvallen bij mijn doelgroep?

Een manier om beter op te vallen bij je doelgroep is door middel van Social Media. Heb je hier zelf geen tijd voor? Maak dan gebruik van Social Media Management

Een vraag over online marketing?

Schroom niet om contact op te nemen: