Content beheer

Het plaatsen, maken en verspreiden van jouw boodschap

Content beheer

Wat is content beheer?

Content beheer is zoals de naam al zegt het beheren van content. Het gaat hierbij om het bijhouden en optimaliseren van de content op de website om zo up-to-date te blijven en de posities in de zoekmachines te verbeteren. 

Content is wat een website maakt. (Naast fantastisch webdesign natuurlijk.) Zonder content is een website zoveel als een lege doos. Wij merken regelmatig dat het creëren van webteksten en beelden een bottleneck is bij het opleveren van een website. Ook het bijhouden van de website is een taak die bij veel ondernemers laag op de prioriteitenlijst staat, terwijl dit in belangrijke mate bijdraagt aan de vindbaarheid van jouw website. Neem jij jouw online verkoopkanaal serieus? Lees dan verder over website content beheer door De Webmakers.

Creëren van nieuwe website content

Een website hebben is één ding, het vullen en onderhouden ervan is een tweede. Heb je geen zin, tijd of kennis om webteksten te schrijven? Je bent niet de enige. Het onder woorden brengen van je diensten of producten en het schrijven van wervende webteksten is lastiger dan gedacht. Webteksten dienen daarnaast niet alleen prettig leesbaar te zijn voor de bezoeker, ook Google moet ze goed kunnen 'lezen' en indexeren. Laat aansprekende en zoekmachinevriendelijke webteksten of blogs daarom creëren door onze content professionals.

Contact met content professional

SEO (en) webteksten

Wellicht heb je jouw website al ingevuld met goed leesbare teksten, maar zijn ze niet zoekmachine vriendelijk. Zonde! SEO webteksten dragen namelijk bij aan de vindbaarheid van je website. Haal het maximale uit jouw website en laat je bestaande website content door De Webmakers optimaliseren of herschrijven. Wij zorgen er namelijk voor dat jouw webteksten aansluiten bij de zoekintentie van je doelgroep waardoor jouw website beter gevonden wordt in de zoekmachines.

Verspreiden en beheer van content

Heb je veel aandacht besteed aan de creatie van relevante content? Mooi! Maar, daarmee ben je er nog niet. Gebruikers moeten jouw content ook weten te vinden. Breng jouw boodschap onder de aandacht van je doelgroep door jouw content te verspreiden, via social media bijvoorbeeld. Lees hier meer over social media management.

Website contentbeheer door De Webmakers
  • Draagt bij aan de vindbaarheid van de website 
  • Hulp bij (nieuwe) wervende teksten gericht op SEO
  • Maken, plaatsen en verspreiden van content
  • Abonnement mogelijk

Komt het plaatsen van nieuwe artikelen of producten ook steevast in de knoop met jouw andere werkzaamheden? Wil je het maximale uit jouw website halen zonder extra inspanning? Kies dan voor website content beheer door De Webmakers.

Bespreek de mogelijkheden

Waarom contentbeheer?
Houd je website up-to-date
Verbeter je posities in de zoekmachines
Leesbaar voor zowel de gebruikers als voor Google
Mogelijkheden

Laat je webteksten schrijven door De Webmakers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een tevreden klant:
"Fijn bedrijf, heeft het al jaren op orde. Geen vraag is te veel en altijd snel en vriendelijk contact!"

- Martijn Bakker

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over content beheer