Social Media Management

Het effectief inzetten van o.a. Facebook, LinkedIn en Twitter om jouw marketingdoelen te behalen.

Social Media Management

Wat is Social Media Marketing?

Social Media Marketing is het effectief inzetten van social media platforms om zo je bedrijf, een product of dienst te promoten. De platforms zijn er op ingericht om een dialoog aan te gaan waardoor er een band ontstaat met de doelgroep.

Veel bedrijven ontbreekt het echter aan tijd, zin of kennis om deze social media bij te houden terwijl dit tegenwoordig wel belangrijk is. Hier komt onze social media manager om de hoek kijken om dit voor jou uit handen te nemen.

Je doelgroep 'zit niet op Facebook'?

Een veelgehoord argument van ondernemers om niet aan social media marketing te doen, is dat hun doelgroep zich niet op sociale netwerken bevindt. Maar inmiddels heeft bijvoorbeeld Facebook zo'n 10 miljoen gebruikers in Nederland alleen. En dan zijn er ook nog LinkedIn, Instagram, Twitter, YouTube, Pinterest... Ondernemers die b2b of b2c communiceren, vinden hun doelgroep dus zeker ook op social media.

Social media marketing zonder handen

Met zoveel verschillende netwerken is het communiceren van jouw boodschap makkelijker dan ooit. Aan de andere kant is het ook verwarrender dan ooit: het juiste sociale netwerk, het juiste bericht, de juiste foto, de juiste tijd... Hoe zorg je dat jouw bedrijf goed overkomt en dat je meer klanten krijgt uit je aanwezigheid op sociale netwerken? Laat jouw social media marketing over aan De Webmakers. Wij kunnen het hele traject, van plannen en bedenken tot creëren en plaatsen, voor jou overnemen.

Social Media strategie

Het inzetten van social media voor jouw bedrijf is zoveel meer dan alleen aanwezig zijn of lukraak berichtjes te plaatsen. Wil je dat wij de zorgen van social media voor jou uit handen nemen? Dan gaan De Webmakers graag voor je aan de slag met een social media strategie. Samen met jou bepalen we de netwerken, doelstellingen en frequentie van de berichten die voor jou op social media worden geplaatst.

Social media management door De Webmakers

 • Social Media Management voor wie geen zin, tijd of kennis heeft dit zelf te doen
 • Strategisch inzetten van social media
 • Geen verrassingen: vooraf afgestemd aantal uren
 • Abonnement mogelijk (→ bekijk hier de pakketten →)

Klaar om social media effectief in te zetten? Neem contact met ons op.

Voordelen gebruik social media

Het gebruik van Social Media brengt verschillende voordelen met zich mee. 

 • Naamsbekendheid
  Social Media platforms hebben een groot bereik. Hierdoor is dit een goede mogelijkheid om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. 
 • Klantenservice
  De verschillende Social Media platforms zorgen ervoor dat jouw klanten op een eenvoudige en laagdrempelige manier contact met je op kunnen nemen. 
 • Luister naar je klanten
  Social Media is de ideale plaats om te luisteren naar je klanten. Zo kom je te weten wat er op dit moment speelt door het monitoren van verschillende Social Media kanalen. Ook kom je op deze manier te weten wat er over jouw werk wordt gezegd. 
 • Sharing
  Berichten kunnen op Social Media eenvoudig gedeeld worden. Dit is een laagdrempelige manier van promotie voor jouw bedrijf. Daarnaast is een ‘aanbeveling’ van een Facebook vriend meer waard dan een bericht vanuit het bedrijf zelf. 
   

Neem contact met ons op

Waarom Social Media Management?
Vergroot jouw online zichtbaarheid
Neem eenvoudig contact op met je klanten
Abonnement mogelijk
Social Media Management door De Webmakers

Ieder bedrijf heeft een eigen social media strategie nodig. De Webmakers stellen deze graag samen met jou op. 

Een tevreden klant:
"Prettige club om mee samen te werken, duidelijke afspraken en verder een heerlijke No-Nonsens mentaliteit."

- Johan Sterrenburg

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over social media management