Nederlandse cosmetica vereniging

isditproductveilig.nl

Het ontwerpen van zes websites voor de Nederlandse cosmetica vereniging

De website isditproductveilig.nl is een initiatief van de NVZ (Nederlandse Vereniging van Zeepfabrikanten) en is ontwikkeld om meer informatie te geven over het veilig gebruik van producten. De categorieën die hierbij ter sprake komen zijn onder andere de veiligheid van was- en reinigingsmiddelen en cosmetica. 

Aan de website zijn zes websites toegevoegd over de verschillende categorieën die ter sprake komen. Allen zijn voorzien van een Concrete5 Content Management Systeem.     

 • Opleverdatum: juli 2019
 • Website:

Shaerp

Shaerp

Het beschikbaar maken van een vacaturepagina met kandidaten en aanmelden/ inloggen met je CV.

Shaerp ondersteund sinds 2014 opdrachtgevers om de juiste IT-professionals te vinden. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kennis maar ook naar het karakter van de professional. 

Voor de website van Shaerp hebben wij een vacaturepagina aangemaakt met kandidaten. Daarnaast is het nu mogelijk om je aan te melden en in te loggen met je CV. 

 • Opleverdatum: september 2019
 • Website:

Fortes Lyceum

Fortes app

De nieuwste app van het Fortes Lyceum

Fortes Lyceum is een middelbare school gevestigd in Gorinchem. De school biedt naast verschillende niveaus in onderwijs ook diverse specialisaties aan waaronder Artfactory, Technasium en Sports.
Om alle informatie over het Fortes Lyceum beschikbaar te stellen aan leerlingen en docenten hebben we een app ontwikkeld. Met deze app heb je alle informatie die je nodig hebt over het Fortes Lyceum altijd bij de hand! Waar je ook bent; je hebt altijd toegang tot het laatste nieuws, je persoonlijke rooster, de agenda, foto's en contactgegevens.

 • Opleverdatum: september 2019
 • Website:

Acht Nederlandse patiëntenverenigingen

Weet Wat Ik Heb.nl

Nationaal platform voor kinderen met een aandoening

Het idee voor de website kwam twee jaar geleden tot stand. Acht Nederlandse patiëntenverenigingen waren op zoek naar een methode om jonge patiënten te ondersteunen bij het bespreekbaar maken van hun aandoening. Voor jonge kinderen is het van belang om goed te kunnen uitleggen over hun aandoening. Het bevordert begrip en acceptatie, zodat ze sociaal en emotioneel geen achterstand oplopen. Met Weet Wat Ik Heb hebben de initiatiefnemers de juiste toon en middelen in handen om daaraan een belangrijke bijdrage te leveren. Het platform blijft groeien en in de toekomst sluiten meer verenigingen zich aan.

Deelnemende patiëntenverenigingen

 • Stichting Downsyndroom
 • Nevus Netwerk Nederland
 • Nederlandse Vereniging voor Groeihormoondeficiëntie en Groeihormoonbehandeling
 • Nederlandse Phenylketonurie Vereniging
 • Patiënten Vereniging voor Neuromodulatie
 • Stichting voor Afweerstoornissen
 • Vereniging van Scoliose Patiënten
 • Vereniging Osteogenesis Imperfecta
 • Opleverdatum: juni 2019
 • Website:

Nederlandse Adoptie Stichting

Nederlandse Adoptie Stichting

Hoe krijg je veel content leesbaar op een site

De Nederlandse Adoptie Stichting had een verouderde website met zeer veel onoverzichtelijke content. Bezoekers konden niet snel vinden wat ze zochten.

Aan De Webmakers werd gevraagd of we de website konden re-designen en de grote hoeveelheid content beter inzichtelijk konden maken. De website moest uiteraard responsive zijn, oftewel geschikt voor alle apparaten.

Om veel content kwijt te kunnen hebben we gebruikt gemaakt van Bootstrap Collapse en een extra navigatie aan de zijkant.

De hele website kan door de Nederlandse Adoptie Stichting makkelijk bijgehouden worden middels het Concrete5 Content Management Systeem.

De SEO van de website is ook aangepakt en de website scoort nu veel beter in de zoekmachines.

 • Opleverdatum: April 2019
 • Website:

Van Leussen van de Broek

Notarissenkantoor van Leussen van de Broek

Veilig formulieren versturen

Notariskantoor Van Leussen van de Broek is een groot notariskantoor met drie vestigingen. Het kantoor had behoefte aan een website waar veiligheid voorop staat. Verschillende personeelsleden kunnen verschillende delen van de website zelf bijhouden.

Verder hebben we klantspecifieke formulieren ontwikkeld geschikt voor een notariskantoor. tevens hebben we een aantal landingspagina's gemaakt over de specialiteiten van dit notariskantoor.

 • Opleverdatum: april 2018
 • Website:

WJ Projects B.V. Amsterdan

WJ Projects B.V.

Stijlvolle aannemer verdient een stijlvolle website

WJ Projects is een snelgroeiend bedrijf uit Amsterdam die goed aan de weg timmert met renovaties en verbouwingen in de Randstad. WJ Projects B.V. focust vooral op kwaliteit en doet vooral grote projecten.

De klant heeft geen tijd om de site zelf bij te houden dus wij doen website onderhoud.

Tevens heeft onze tekstschrijfster alle online content herschreven.

 • Opleverdatum: november 2017
 • Website:

Hans van Horssen tuinontwerp en plantservice

Hans van Horssen

Creatieve tuinontwerpen

Hans van Horssen tuinontwerp en plantservice had reeds een bestaande website in het Concrete5 CMS systeem. De klant wilde het design opfrissen en responsive maken om meer op te vallen en betere rankings in Google te krijgen. Google geeft namelijk de voorkeur aan responsive websites.

Tevens is de website tweetalig, te weten: Nederlnads en Engels. Allemaal bij te houden in het CMS

Ook verzorgen we nu de hosting, domeinnaam en SSL certificaat

 • Opleverdatum: April 2017
 • Website:

ADJ Milieutechniek

ADJ Milieutechniek

Specialist in het coördineren en afhandelen van milieu-incidenten en reguliere reinigingsprojecten

ADJ Milieutechniek had reeds opdracht gegeven aan een ander webdesignbureau om de nieuwe website in Wordpress te laten ontwikkelen. De website kwam echter maar niet af en tevens kon het bedrijf de benodigde klantspecifieke toevoegingen niet ontwikkelen waardoor het equipment verhuurgedeelte niet afgemaakt werd.

Verder was de nieuwe Wordpress site door het installefren van zeer veel extensies tergend langzaam geworden en dit kon ook niet worden opgelost. 

ADJ heeft vervolgens contact gezocht met De Webmakers waarna wij deze website van start tot finish in vier weken tijd hebben opgeleverd.

Ons content management systeem Concrete5  is wederom geïmplementeerd en tevens zijn er diverse klantspecifieke addons gebouwd waardoor het nu erg simpel is equipment, diensten, blog en nieuws toe te voegen.

Ook hebben we speciale formulieren ontwikkeld waarmee een milieu-incident makkelijk via de website kan worden doorgegeven.

 • Opleverdatum: Mei 2017
 • Website:

Groeneveld Groep

Groeneveld Groep

Omvangrijke site met veel mogelijkheden

Corporate website voor de Groeneveld Groep. Wereldwijd een grote speler in smeersystemen voor vrachtwagens en bussen.

De site is meertalig en verschillende medewerkers kunnen de site aanpassen. Ook heeft wereldwijd elk filiaal een aparte pagina. de website is uiteraard responsive.

Verder hebben we binnen het Concrete 5 CMS de 'write' module gebruikt zodat zeer simpel nieuws- en blogitems geschreven kunnen worden.

 • Opleverdatum: 22-02-2017
 • Website:

Dynamic @ Work

Dynamic @ Work

Uitzendbureau Dynamic@work brengt al bijna 20 jaar werk en werkzoekenden samen

Dynamic @ Work is een dynamisch bedrijf en wil dus ook een dynamische website.

De Webmakers werden gekozen om de nieuwe website van Dynamic @ Work opnieuw te ontwerpen en te bouwen.

Met ons content management systeem kan heel eenvoudig een vacature of nieuws worden toegevoegd. De website is uiteraard geheel responsive  en dus geschikt voor alle apparaten zoals pc, tablet en mobiel.

 • Opleverdatum: maart 2017
 • Website:

Syndion Gorinchem

Syndion.nl

Toegankelijke website voor iedereen

Syndion is er voor mensen - jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Syndion ondersteunt hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Zo wordt het team communicatie van Syndion bijgestaan door een vrijwilliger met een handicap en was het dus belangrijk dat de nieuwe website door het hele team op heel eenvoudige wijze bijgehouden zou kunnen worden. Om dat voor alle partijen mogelijk te maken, was maatwerk en doordacht webdesign noodzakelijk.

 

DOORDACHT WEBDESIGN Syndion legde het vraagstuk neer bij De Webmakers uit Gorinchem, een webdesignbureau wat vormgeving én techniek optimaal inzet om succesvolle websites te bouwen. Deze ervaren webbouwers staan bekend om hun snelle en duidelijke websites, met een intuïtief content management systeem om de inhoud gemakkelijk te beheren. Het ontwerp en de bouw van de nieuwe Syndion website was dus een opdracht die helemaal bij hun competenties aansloot.

 • Opleverdatum: Januari 2017
 • Website:

Heineken

Heineken / Bizzvu Portal

Makkelijk samenwerken met Heineken

Bizzvu heeft van Heineken opdracht gekregen om bij alle horecagelegenheden die meedoen met het Optimaal Online programma van Heineken een 360 graden Google Trusted Streetview fotoshoot te maken. Hiervoor is door De Webmakers een app inclusief backend ontwikkeld om alles in goede banen te leiden.

Account managers van Heineken plaatsen, onderweg al, een opdracht in hun eigen app waarna deze opdracht in ons systeem komt te staan zodat er direct een afspraak gemaakt kan worden voor de fotoshoot.

De app rekent zelf uit of opeenvolgende afspraken geografisch niet te ver uit elkaar liggen en geeft vervolgens andere voorstellen zodat de dag zo economisch ingedeeld kan worden voor de fotografen. De fotografen zelf kunnen via de app de status van de opdracht aangeven, zoals bijvoorbeeld 'Fotoshoot gepland' of 'Voltooid'.

De backend rekent zelf ook precies uit wat er gefactureerd dient te worden en stuurt zelf eens per maand de factuur.

Zonder deze app zou de opdracht vrijwel onmogelijk uit te voeren zijn gezien het grote aantal shoots, fotografen, klanten en administratieve afhandeling.

 • Opleverdatum: september 2016
 • Website:

MBR Hekwerken

MBR Hekwerken

MBR Hekwerken, producent van aluminium balkon- en galerijhekken.

MBR hekwerken had recent een Wordpress website laten maken maar waren totaal niet tevreden over de werking van het CMS en het design moest ook beter kunnen. We hebben deze klant het Concrete5 CMS laten zien waarna ze direct overstag gingen.

Buiten het nieuwe design hebben we ook klantspecifieke aanpassingen gedaan zodat het nu zeer simpel is nieuwe producten toe te voegen aan de website.

Uiteraard is ook deze website volledig responsive en goed te bekijken en te navigeren op alle devices. Verder kan er bij de referenties worden gefilterd op provincie of op het gebruikte product.

 • Opleverdatum: september 2016
 • Website:

Van Eck Mondzorg

Tandartsprakrijk Van Eck

Binnenkijken bij een tandartspraktijk

Van Eck mondzorg heeft twee vestigingen voor hun tandartspraktijk. Eén vestiging in Hardinxveld-Giessendam en één in Giessenburg. Voor beide vestigingen is een website gemaakt.

Ook hebben we met ons bedrijf Bizzvu 360 graden opnames gemaakt in de praktijkruimtes. Via het Concrete5 CMS is het zeer eenvoudig zelf nieuws of personeel toe te voegen.

 • Opleverdatum: augustus 2016
 • Website:

Epaca

Epaca

Verkopen en restaureren van classic usa auto's en collectibles

Epaca wilde voor de showroom van Amerikaanse classic auto's en collectibles (zoals jukeboxen) een nieuwe responsive website waarop makkelijk producten met foto's konden worden toegevoegd.

Via het Concrete5 content management systeem kan Epaca makkelijk producten en nieuws toevoegen.

 • Opleverdatum: mei 2016
 • Website:

Industriële Kring Gorinchem

Industriële Kring Gorinchem

Ondernemersvereniging Gorinchem

Website en Extranet voor de Industriële Kring Gorinchem. Met het content management systeem van Concrete5 kan de klant zelf evenementen, verslagen, foto's, nieuws, etc. op de site plaatsen via makkelijke invulformulieren.

Leden kunnen zelf inloggen en aanmelden voor activiteiten, zien welke leden komen op bepaalde activiteiten en hun eigen profielpagina bijhouden.

Vanuit het CMS kunnen ook HTML nieuwsbrieven naar alle leden worden gestuurd.

 • Opleverdatum: Mei 2014
 • Website:

Wildschut en Van Keekem

Naaimachines.nl

Naaimachinewinkel met twee fysieke winkels

Na jaren een statische site gehad te hebben besloot Naaimachines.nl een webshop te laten ontwikkelen door De Webmakers. Ook alle toebehoren en accessoires staan in de shop.

De webshop is responsive. De site wordt zelf gevuld en bijgehouden door de eigenaren zelf middels het Concrete5 CMS. Op de site kunnen ook workshops e.d. worden gevonden.

De site stond al hoog op zoekwoord 'naaimachines' wat echter niet zo heel moeilijk is met zo'n domeinnaam. Na zoekmachine optimalisatie van De Webmakers staat de site nu ook met de afzonderlijke modellen bovenaan.

 • Opleverdatum: April 2015
 • Website:

Slagerij Bouter Hoornaar

Slagerij Bouter App

Vlees bestellen via een app bij Slagerij Bouter

Slagerij Bouter is een kwaliteitsslager met diverse (rijdende) winkels in de Alblasserwaard. Als service naar de klanten heeft de slagerij een native app laten ontwikkelen door De Webmakers waarmee klanten op een makkelijke manier kwaliteitsvlees kunnen bestellen. De bestelling wordt vervolgens bij de klant thuisbezorgd.

Via het backend systeem (Concrete5) kan de slager zelf de producten en aanbiedingen bijhouden.

 • Opleverdatum: Juli 2015
 • Website:

Traveltroef

Traveltroef

Online reisbureau

Traveltroef kwam in 2005 bij De Webmakers voor het opzetten van een online reisbureau. Sindsdien is Traveltroef uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende reiswebsites in Nederland met diverse onderscheidingen voor beste online reisbureau.

Door de jaren heen heeft Traveltroef samen met De Webmakers de site verder ontwikkeld en zal dit ook blijven doen om toonaangevend op het gebied van online reizen te blijven.

 • Opleverdatum: Oktober 2015
 • Website:

Venus Containers Utrecht

Venus Containers

Verhuur van afvalcontainers

Venus Containers uit Utrecht gebruikte voorheen een Wordpress website. Bij elke update bleek dat de site niet meer werkte en dat de klantspecifieke addons niet meer werkten. De Webmakers hebben de website opnieuw ontworpen en ook de website en het bestelsysteem responsive gemaakt. Iedereen kan nu dus een container bestellen met mobiel, tablet of pc.

Verder is het bestelsysteem ook onder handen genomen en kunnen klanten uitchecken met one-page-checkout.

 • Opleverdatum: Juni 2015
 • Website:

Ridderprint

Ridderprint

Drukkerij te Ridderkerk

Ridderpint is een drukkerij te Ridderkerk. Net als met de drukkerij zelf wil dit bedrijf hun website constant vernieuwen en ook gebruik maken van de nieuwste technieken. Inmiddels hebben wij de vierde website gebouwd voor Ridderprint.

Ook hebben we een bestelsysteem gebouwd waarmee simpel offertes kunnen worden aangevraagd.

Het bedrijf haalt inmiddels het overgrote deel van de omzet binnen via de website en wil dus absoluut een goede online presence.

 • Opleverdatum: Februari 2016
 • Website:

Nederlands Cosmetica Vereniging

Nederlands Cosmetica Vereniging

Overkoepelend orgaan voor cosmeticabedrijven

Van drie aanbieders zijn De Webmakers gekozen om de nieuwe website te bouwen. De NCV wilde de site een nieuwe, frisse vormgeving geven.

De nieuwe site is responsive en kan volledig zelf worden onderhouden via het Concrete5 Content Management Systeem. Verder hebben we klantspecifieke addons gemaakt zodat het erg makkelijk is zelf nieuws en leden toe te voegen.

Leden kunnen ook zelf inloggen om hun eigen gedeelte aan te passen. De site is tweetalig en bevat een zoekfunctie. Verder hebben we ook het logo een opfrisbeurt gegeven.

 • Opleverdatum: Oktober 2015
 • Website:

Coco Yachts

Coco Yachts

Bouwer van snelle boten

CoCo Yachts is een Dutch Design en Development company gespecialiseerd in de ontwerp en de bouw van hogesnelheids vaartuigen, waaronder snelle veerboten, patrouille boten en jachten. Het bedrijf is opgericht in November 2011. CoCo Yachts werkt nu met 9 staffmembers.

Coco kwam bij de bedrijfsoprichting bij De Webmakers voor hun eerste website. Het bedrijf liep erg goed en inmiddels hebben we de tweede website ontworpen en gebouwd. Coco wilde een Google afbeeldingen-achtige interface oom de boten online te bekijken. Middels het Concrete5 Content Management Systeem kunnen ze zelf makkelijk schepen toevoegen en verwijderen.

 • Opleverdatum: Mei 2015
 • Website:

Cardexchange.com

Cardexchange.com

Koop of verkoop Magic Cards

Cardexchange.com is een marktplaats website waar liefhebbers van Magic The Gathering kaarten kunnen kopen of verkopen.

De webshop  draait op Concrete 5 CMS  en is via een API gekoppeld aan Magic Card Market. Alle kaartinformatie wordt automatisch ingeladen. De website is eenvoudig zelf aan te passen via het CMS

 • Opleverdatum: Ongoing
 • Website:

WV De Merwede

WV De Merwede

Plezierig varen en camperen in Gorinchem

Sites voor watersportvereniging De Merwede en Camperplaats De Punt. 

Ons content management systeem is ideaal voor verenigingen. Als het nieuws, foto's en activiteiten kunnen op een makkelijke manier zelf worden bijgehouden.

De site is reeds voorbereid voor meertaligheid.

 • Opleverdatum: Augustus 2015
 • Website:

Is uw interesse gewekt?

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media. Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.