Apps

Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen over apps

Veelgestelde vragen

Apps

De prijs voor een app zal niet voor elke app hetzelfde zijn. Gezien de tijd die het kost om een app in zowel de Apple Store als in de Android Store te krijgen, rekenen we meestal minimaal €1500. Verder wordt de prijs gebaseerd op de complexiteit van de app. 

Ja, wij ontwikkelen ook apps voor Apple (waaronder de iPhone). iOS blijft zich regelmatig updaten en is het nummer 2 meest gebruikte besturingssysteem. Het besturingssysteem is eenvoudig in gebruik.

Ja, wij ontwikkelen ook apps voor Android. Deze zijn geschikt voor alle smartphones en tablets (behalve Apple) ontwikkelt door Google. Android is het nummer 1 meest gebruikte besturingssysteem en ook erg eenvoudig in gebruik. 

Dat is mogelijk. De plug-in op de website waarmee je met de bezoekers praat, kan worden aangepast naar de huisstijl. Zo kan de Livechat aangepast worden naar de stijl van elke website. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, je kunt ons bellen (0183 - 66 45 35) of via het contactformulier.

Wat kunnen we voor je doen?

Voor meer informatie over apps