E-mail

Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen over e-mail

Veelgestelde vragen

E-mail

Via een e-mailpakket bij De Webmakers maak je je eigen, unieke e-mailadressen aan. Vervolgens kun je e-mail verzenden en ontvangen onder jouw domeinnaam.

Voorbeeld: De Webmakers (www.dewebmakers.nl) kan mailen vanuit info@dewebmakers.nl.

Ja, dit is mogelijk. Als je alleen e-mail aan jouw domeinnaam wilt koppelen, kies je voor één van onze e-mailpakketten. Hiermee verzend en ontvang je e-mail onder jouw domeinnaam.

Een mailbox kun je vergelijken met een postbus. Het is een plek op een server waarop e-mailberichten worden bewaard. Je kunt de e-mails bekijken via een e-mail porgramma of via de webmail. Om in te loggen maak je gebruik van een e-mail adres en een wachtwoord.

Hoeveel opslagruimte je hebt, hangt af van wat voor soort mailbox je hebt. Wij bieden 2 soorten mailboxen aan:

- POP boxen, dit zijn mailboxen van 50 MB die je gewoon kan instellen in je e-mail programma (bijvoorbeeld Outlook). Je moet dit dan instellen als POP zodat je mail van onze server wordt opgehaald.

- IMAP boxen, dit zijn mailboxen van 1 GB (uitbreidbaar per GB). Het verschil is dat deze mailboxen de mail op de server laten staan. Hierdoor heb je op meerdere apparaten dezelfde mails (inkomende en uitgaand) zichtbaar.

Ja, wij bieden spamfilters aan voor een vast bedrag per jaar. Deze filters zorgen voor 98% minder spam en virussen zonder dat je daar iets voor hoeft te installeren of onderhouden. 

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, je kunt ons bellen (0183 - 66 45 35) of via het contactformulier.

Wat kunnen we voor je doen?

Voor meer informatie over e-mail