Webdesign

Vind hier een antwoord op de meest gestelde vragen over webdesign

Veelgestelde vragen

Webdesign

Het is mogelijk om zelf teksten te schrijven voor je nieuwe website. Heb je hier geen zin/tijd/kennis voor? Dan kun je het schrijven van teksten uitbesteden aan De Webmakers

De professionele tekstschrijver schrijft dan de teksten voor jouw website en houdt hierbij rekening met zoekmachine optimalisatie

Ja, dat is mogelijk. We verhuizen jouw domeinnaam van je huidige hostingprovider naar ons. Geen probleem.

Ja, alle websites die wij maken zijn responsive. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een website er enkel op een desktop computer goed uitziet en niet op een mobiele telefoon.

Ja wij werken met het Concrete CMS. Wij zijn volledig Concrete gecertificeerd en kunnen ons daardoor een specialist noemen op dit vakgebied. 

Wij werken met Concrete. Hierin hebben wij al jaren ervaring. Concrete is ons specialisme en wij kennen dit CMS van binnen en buiten. Zo goed als alles is mogelijk binnen Concrete.

Concrete is gemakkelijk in gebruik. Wij stellen het zo in dat het gemakkelijk te gebruiken is voor jou als klant. Net als elke nieuwe applicatie die je gaat gebruiken moet je er uiteraard even aan wennen. Wij leggen je bij oplevering van de website uit hoe je het systeem kunt gebruiken.

Als je later nog vragen hebt dan kun je altijd contact opnemen. We helpen je dan graag verder.

Ook kun je instructievideo's bekijken op www.concrete5.nl

Ja, voordat we de website live zetten bekijken we of de website goed wordt weergegeven op de computer. Ook kijken we of de site op mobiel goed wordt weergegeven.

Verder lopen we altijd de website nog even door om te kijken of alles helemaal werkt. Als je zelf iets vreemds tegenkomt kun je altijd contact met ons opnemen.

We maken vaak een website ontwerp op basis van het logo, kleuren en het marketingplan (of een omschrijving van het doel van de website, de gewenste doelgroep en kernwoorden van het bedrijf)

Meestal zijn we 2 werkdagen bezig om het initiële ontwerp te maken voor mobiel en desktop. Dan zijn we nog wat tijd kwijt om te finetunen. 

Daar is geen enkel antwoord op omdat er zoveel verschillende websites zijn. Wil je een paar pagina's met tekst en foto's? Wil je een contact formulier? Wil je zelf de pagina's aan kunnen passen?

Het antwoord op een simpele vraag kunnen de kosten enorm beinvloeden. We hebben een formulier gemaakt waar je met een paar klikken op de knop een indicatie kan krijgen wat jouw website zou kosten.

Dat kan zeker! Naast dat wij websites ontwerpen, bieden we ook verschillende hosted services aan waaronder een handig all-in hostingpakket.

Tijdens het ontwerpen proberen we er zoveel mogelijk rekening mee te houden dat een website ook goed is ingericht om te scoren in de zoekmachines. Nadat het ontwerp af is, kun je er ook nog voor kiezen dat wij de website teksten voor je schrijven.

Het is niet onze core-business, maar we hebben al vaker met success een logo voor een klant ontworpen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de mail, je kunt ons bellen (0183 - 66 45 35) of via het contactformulier.

Wat kunnen we voor je doen?

Voor meer informatie over webdesign