Leer de voordelen kennen!

De voor- en nadelen van een website onderhoudscontract bij De Webmakers

Heeft u een website maar heeft u eigenlijk geen tijd om deze bij te houden? De Webmakers bieden de mogelijkheid om uw website maandelijks te onderhouden door middel van een onderhoudscontract. Vooral ideaal als u een website heeft waar regelmatig aanpassingen aan gedaan moeten worden. Lees hier verder over de voor- en nadelen van een website onderhoudscontract.

+ Er worden standaard uren gereserveerd

De Webmakers zullen bij de kennismaking bepalen hoeveel uren per maand nodig zijn om de gewenste aanpassingen aan de website door te voeren. Deze uren zullen elke maand gereserveerd worden waardoor het niet zal voorkomen dat er geen tijd beschikbaar is. De Webmakers zullen altijd deze tijd voor u gereserveerd houden zodat er voldoende tijd is voor de gewenste aanpassingen.

+ Stuur een e-mail met de gewenste aanpassingen

De gewenste aanpassingen kunnen eenvoudig via een e-mail verstuurd worden, waarna De Webmakers zullen zorgen dat deze aanpassingen uitgevoerd zullen worden.

+ Aanpassingen worden altijd binnen 48 uur doorgevoerd

Wanneer er een aanpassing nodig is op de website, kunt u een mailtje sturen naar De Webmakers. De aanpassingen zullen dan binnen 48 uur doorgevoerd worden, en bij urgentie zelfs direct. Zo hoeft u nooit lang te wachten voordat de aanpassingen zijn doorgevoerd.

+ De website is altijd up-to-date

Doordat er regelmatig aanpassingen worden gedaan aan de website, zal de website altijd up-to-date zijn. Hierdoor zal er geen informatie te vinden zijn die niet meer klopt, en zullen mankementen spoedig worden verholpen.

+ Altijd inzicht in gewerkte uren

Nadat de gewenste aanpassingen zijn doorgevoerd, zal er een overzicht worden gestuurd met de gewerkte tijd. Zo heeft u als klant altijd inzicht in de gewerkte uren en waar deze tijd aan is besteed. Eens in de maand worden de gewerkte uren op basis van nacalculatie gefactureerd. 

+ Gereduceerd tarief

Als u een website onderhoudscontract afsluit bij de Webmakers bent u niet alleen verzekerd van beschikbare tijd voor uw website, maar krijgt u de gereserveerde uren voor een gereduceerde prijs. Een onderhoudscontract is dus niet alleen praktisch, maar ook voordelig.

- Kans dat je betaalt terwijl er geen werk uitgevoerd wordt

Het gebeurt zelden, maar als er geen werk aan de website is voor De Webmakers betaald u wel voor het contract terwijl er geen aanpassingen zijn. Los dit simpel op door ons regelmatig uw website te laten updaten! Mail de aanpassingen naar ons en wij zorgen dat deze binnen 48 uur zijn voltooid.

Onderhoud door De Webmakers

Kortom, als u opzoek bent naar een bedrijf die voor u het website onderhoud kan doen, bent u bij De Webmakers aan het juiste adres. Naast het website onderhoudscontract bieden De Webmakers nog andere diensten aan met betrekking tot het bijhouden van een website. Zo is er ook een mogelijkheid om enkel uw content te beheren of om een Content Management Systeem te koppelen aan uw website. Wilt u meer weten over het website onderhoudscontract? Kijk voor meer informatie op website onderhoud of neem contact op!

Blog & Tips

Is uw interesse gewekt?

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit