De Webmakers certified partner van Leadinfo

Zakelijke website bezoekers herkennen doet u zo!

Het verkrijgen van leads is soms een kwestie van tijd; het is wachten tot de zakelijke bezoeker zelf actie onderneemt door gebruik te maken van een Call To Action of door contact met u op te nemen. Hoe zou het zijn om de waardevolle website bezoekers zelf te herkennen zodat ú actie kunt ondernemen en niet hoeft af te wachten?

Het is misschien een droom van vele sales managers; het zelf herkennen van waardevolle bezoekers op de website. Zo kunt u direct actie ondernemen en hoeft u niet af te wachten tot de bezoeker dat doet. Hoe ideaal!? Met Leadinfo komt deze droom in vervulling.

Leadinfo is een leadgeneratie software die ervoor zorgt dat het voor u, als website beheerder of salesmanager, inzichtelijk is welke bedrijven uw website bezoeken. Dit wordt gedaan door het IP adres van het bedrijf te koppelen aan gegevens uit de database van Leadinfo (dit is overigens compleet legaal volgens de AVG). Zo beschikt u niet alleen over de bedrijfsgegevens maar ook over bijvoorbeeld de e-mailadressen om zo contact op te kunnen nemen met het bedrijf.

Via een overzichtelijk dashboard worden de bedrijven weergegeven. U krijgt meer inzicht in de meest actieve bedrijven, de bedrijven per provincie, de bedrijfsgrootte en de branches. Zo kunt u in één oogopslag zien welke bedrijven uw website bezoeken én in welke branche ze zich bevinden. Per bedrijf ziet u direct hoeveel sessies dit bedrijf op uw website heeft gehad. Als er vervolgens op de naam van het bedrijf wordt geklikt, verschijnt er meer informatie over het bedrijf. Zo is onder andere een beknopte beschrijving van het bedrijf te zien en staan hier de adresgegevens, de oprichtingsdatum en het aantal medewerkers. 

Wanneer er wordt gekeken bij de paginaweergaven, kan er gekozen worden om deze van een week, een maand of een jaar weer te geven. Hier is te zien op welke datum het bezoek heeft plaatsgevonden, hoeveel en welke pagina’s er bezocht zijn en hoelang de bezoekduur is geweest. Ook is te zien op welke manier het bedrijf op uw website is gekomen.

Kortom via deze software verkrijgt u inzicht in de bedrijven die uw website bezoeken. Daarnaast zijn er verschillende gegevens over het bedrijf beschikbaar waardoor u duidelijk weet wat voor bedrijf het is en krijgt u meer inzicht in het gedrag op uw website. Hiermee kunt u zelf contact opnemen met de waardevolle bezoekers zodat u de bedrijven kunt benaderen voor een mogelijke samenwerking. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze leadgeneratie software? Vraag bij ons een gratis proefversie aan.

Blog & Tips

Is uw interesse gewekt?

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit