Wat kunnen wij nog meer doen voor u.

Naast het bouwen en onderhouden van uw website, hosting en domeinnamen kunt u De Webmakers ook inschakelen voor andere online diensten. We denken graag met u mee.

Social Media Management

Wij nemen het regelmatig plaatsen van berichten uit handen. Social Media Management volledig verzorgd door De Webmakers.

Website Contentbeheer

Heeft u ook moeite met het verzorgen van wervende, zoekmachinevriendelijke webteksten of het schrijven van blogs? Schakel onze content beheerder dan in.

Nieuwsbrieven en mailings

Dé beste e-mailmarketing oplossing om uw nieuwsbrief mee te versturen: betaalbaar, gebruiksvriendelijk en geschikt voor mobiel.

Beveiligde site (HTTPS)

De afgelopen maanden is al met de nieuwe ranking-formule geëxperimenteerd door Google. Het is niet zo dat een https-website nu per definitie beter scoort dan een http-website, maar de veiligheid wordt nu wel meegewogen naast andere criteria.

Livechat

Livechat werkt voor zowel de bezoeker als voor u erg eenvoudig. De bezoeker kan gewoon op uw website met u of een medewerker van uw bedrijf chatten en tegelijkertijd door de site heen navigeren zonder dat er enige vorm van installatie nodig is, de chat zit gewoon in uw website.

Google Streetview Trusted

Streetview Trusted van Google is een kwalitatieve, interactieve virtuele tour van 360 graden door uw bedrijf op basis van Street View-technologie. Deze service is eenvoudig, snel en betaalbaar.

Grote mailbox (IMAP)

Omdat onze huidige mailboxen van 50Mb nog al eens te klein zijn hebben we een nieuwe service: een mailbox van 1 gigabyte via onze nieuwe IMAP-server.

Exchange Online

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt.

Spamfilter (anti-spam)

Met een spamfilter rekent u definitief af met de dagelijkse ergernis van talloze ongewenste en vaak virusbevattende e-mails.

Is uw interesse gewekt?

Ja, bel mij voor een afspraak

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit