App ontwikkeling

Het beschikken over een app is voor vele bedrijven tegenwoordig een must. Een app zorgt net voor dat beetje extra service waar men tegenwoordig naar op zoek is. Daarnaast zijn apps snel en gebruiksvriendelijk. De Webmakers programmeren zelf; dit heeft als voordeel dat wij eigenlijk alle apps kunnen bouwen voor verschillende devices. Zo kan een webshop volledig als app worden gebouwd maar u kunt bijvoorbeeld ook een app bouwen voor een congres met tijdschema, plattegrond, nieuws, etc.

Apps voor verschillende devices

De specialisten van De Webmakers kunnen een app maken naar de wensen en behoeften van de klant. Welk idee u ook heeft voor een app; leg het voor aan de specialist en die zal kijken naar de mogelijkheden om dit te ontwikkelen. Zo kunt u een app laten maken zoals u dat wil!

Verschillende devices zorgen voor verschillende apps. Een app voor een IPhone is namelijk niet hetzelfde als de Android variant maar we willen eigenlijk wel dat ze exact hetzelfde doen met maar één backend om de app bij te houden. Het cms systeem wordt er vrijwel altijd bijgeleverd.

Waarom is een app interessant voor bedrijven?

Naast dat een app gebruiksvriendelijk is én zorgt voor extra service brengt een app nog andere voordelen met zich mee. Hierdoor wordt het voor bedrijven interessant om te overwegen toch een app te laten ontwikkelen voor hun bedrijf:

 • Apps werken eenvoudiger dan een mobiele website
  Het gevolg hiervan is dat een app meer wordt gebruikt op een mobiele telefoon dan een mobiele website.
 • De mogelijkheid om nieuws en aanbiedingen te delen via pushmeldingen
  Wanneer er iets gebeurt binnen uw bedrijf of branche kunt u ervoor kiezen om dit kenbaar te maken aan de gebruikers van de app door middel van een pushmelding. Daarnaast kan dit bijvoorbeeld ook voor speciale aanbiedingen.
 • Een app heeft toegang tot meerdere functionaliteiten
  Een mobiele website heeft enkel toegang tot de techniek van het web tegenover de diverse mogelijke opties van een app. Een app kan namelijk gebruik maken van de functionaliteiten van het mobiele apparaat. Denk hierbij aan het sturen van pushmeldingen of het gebruik van de camera.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van een spaarsysteem
  Voor de trouwe klanten heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een spaarsysteem. Deze kan ingebouwd worden in de app om bezoekers te motiveren om klant te blijven.
 • Niet altijd internet nodig
  Een app heeft niet altijd internet nodig. Denk aan Google Maps die zonder internet ook werkt mits u het gebied download voor offline gebruik.
apps.gif

Een app laten bouwen door De Webmakers?

Wil je ook de gebruikerservaring voor jouw klanten verbeteren? Of wil je gewoon een extra service bieden? Wat de reden ook is; ontdek de mogelijkheden bij De Webmakers. Maak een afspraak of stuur een e-mail. Onze specialisten bespreken graag de opties!

Is uw interesse gewekt?

en wilt u vrijblijvend meer weten of advies over app ontwikkeling? Vul dan het formulier in of bel 0183 66 45 35.

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit