Content Management Systemen

Uw eigen website onderhouden

Een website met een Content Management Systeem (CMS) is zodanig gestructureerd dat aanpassingen in tekst en foto’s eenvoudig door uzelf doorgevoerd kunnen worden. Voor bedrijven die te maken hebben met nieuwsitems, veel (wisselende) producten, projecten (architecten) en prijzen (makelaars) of bijvoorbeeld acties en seizoensaanbiedingen, is een CMS website de beste oplossing.

De Webmakers bouwt Content Management Systemen op maat voor websites met bijvoorbeeld veel producten, veel leden of uitgebreide online bestelsystemen met voorraadbeheer. Voor veel websites bieden wij tevens het Concrete 5 CMS aan, waarover u hieronder meer kunt lezen.

Content Management Systeem

 

Het bouwen van de website met Content Management Systeem vergt in aanvang een hogere investering maar het voordeel van het zelf bijhouden verdient zichzelf uiteindelijk terug.

De voordelen: gebruiksvriendelijk; eenvoudig toevoegen van pagina's, foto’s en tekst; menustructuur kan aangepast worden; geen moeilijke codes maar een eenvoudig online systeem op internet om uw gegevens in te voeren.

De aanpassingen kunnen overal waar een pc met internet aanwezig is worden gedaan.

Concrete 5 CMS

Het Concrete 5 Content Management Systeem is een nieuw innovatief en intuïtief systeem waarmee op zeer eenvoudige wijze pagina's aangepast en toegevoegd kunnen worden aan een website. Klik hier voor meer informatie. De Webmakers is Concrete5 specialist en community leader voor Nederland.

Is uw interesse gewekt?

Ja, bel mij voor een afspraak

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit