Pyroshop België

Een website vol vuurwerk

Het bouwen van een Opencart webshop voor Pyroshop.be vereist enkele belangrijke eisen vanwege de wettelijke beperkingen op het online verkopen van vuurwerk. Daarom hebben we voor Pyroshop.be nu een catalogusfunctie ingebouwd. Tevens moesten we ervoor zorgen dat de website volledig responsive is en klanten in staat stelt om verlanglijstjes te maken die ze mee naar de winkel kunnen nemen.

  1. Ontwerp en gebruikerservaring: Het ontwerp van de webshop moet aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Het moet passen bij de merkidentiteit van Pyroshop.be en de producten op een overzichtelijke manier presenteren. Het ontwerp moet ook rekening houden met de beperkingen van het verkopen van vuurwerk en de focus leggen op de catalogusfunctie.

  2. Responsief ontwerp: Het is essentieel dat de webshop volledig responsive is, zodat klanten op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en desktops, een optimale ervaring hebben. Het ontwerp moet zich automatisch aanpassen aan verschillende schermgroottes en resoluties.

  3. Productcatalogus: De webshop moet een uitgebreide productcatalogus bevatten met gedetailleerde informatie over elk product. Deze informatie kan bestaan uit productafbeeldingen, beschrijvingen, specificaties en eventuele alternatieven voor vuurwerkproducten. Het is belangrijk om te benadrukken dat de producten niet direct online kunnen worden gekocht, maar alleen als een verlanglijstje kunnen worden opgeslagen. Uiteraard geen probleem voor de Opencart Specoialisten van De Webmakers.

  4. Verlanglijstjes: Om klanten in staat te stellen verlanglijstjes te maken, moeten ze een account kunnen aanmaken op de webshop. Klanten kunnen producten toevoegen aan hun verlanglijstje door op een speciale knop te klikken. Het verlanglijstje kan worden bewerkt, opgeslagen en afgedrukt, zodat klanten het mee kunnen nemen naar de fysieke winkel.

  5. Zoekfunctionaliteit: Een zoekfunctie is cruciaal om klanten te helpen specifieke producten te vinden. Klanten moeten in staat zijn om te zoeken op basis van productnaam, categorie, prijsklasse of andere relevante filters.

  6. Winkellocaties en openingstijden: Het is belangrijk om de fysieke winkellocaties en openingstijden van Pyroshop.be op de webshop te vermelden. Klanten moeten gemakkelijk toegang hebben tot deze informatie, zodat ze weten waar ze naartoe kunnen gaan om hun verlanglijstjes te verzilveren.

  7. Contactinformatie en ondersteuning: De webshop moet duidelijke contactinformatie bieden, inclusief een e-mailadres, telefoonnummer en eventueel een livechatfunctie. Klanten moeten in staat zijn om vragen te stellen, hulp te krijgen bij hun verlanglijstjes of andere ondersteuning te ontvangen.

Pyroshop België
Kenmerken:
Website design, Webhosting, webshops
Website:
https://www.pyroshop.be/
Bekijk mobiel:
View https://www.pyroshop.be/ on mobile

Ook een site zoals Pyroshop België?

Neem contact met ons op: