Website design

Een nieuwe website responsive laten bouwen en ontwerpen

De Webmakers spreken de taal van de ondernemer. Onze webdesigners hebben dan ook het doel van de website als uitgangspunt voor vormgeving en techniek. Dat wil zeggen geen onnodige toeters en bellen maar een functioneel website ontwerp dat er goed uitziet. Een website die gevonden wordt en snel werkt. Er wordt gewerkt binnen de richtlijnen van uw huisstijl en aan de hand van duidelijk gebudgetteerde kosten.

Of het nu gaat om een eenvoudige informatieve website, een webshop of een gelaagde website met een Content Management Systeem (CMS); u weet van tevoren waar u aan toe bent. Bij het ontwerp van uw nieuwe website en tijdens het bouwen van de website houden wij al rekening met de trefkans door zoekmachines.

Responsive webdesign

Sinds enkele jaren bouwen wij al onze websites responsive. Dit wil zeggen dat de website of app geschikt is voor alle devices zoals pc, mobiel en tablet. Deze manier heeft de voorkeur van Google daar er maar één website online staat voor de verschillende platformen.

Sinds de oprichting in 2000 hebben de webdesigners van De Webmakers inmiddels honderden website design projecten met succes afgerond voor klanten uit diverse werkgebieden zoals overheid, industrie, detailhandel en dienstverlening. Vrijwel alle internetvraagstukken kunnen wij voor u oplossen, maak eens een afspraak of laat door ons een website-audit doen zonder verplichtingen

Als optie kunt u uw nieuwe website tevens compleet laten optimaliseren. Hiervoor hanteren wij speciale zoekmachine optimalisatie technieken die continue in ontwikkeling zijn. Een investering die u er overigens dubbel en dwars uithaalt.

Kijk ook op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Responsive_webdesign voor meer informatie over responsive webdesign

Is uw interesse gewekt?

en wilt u meer weten over responsive webdesign?

Ja, bel mij voor een afspraak

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit