Website Ontwerp

Een website ontwerp waarbij de wensen en behoeften van de klant en het UX design centraal staan

Responsive website ontwerp op basis van Mobile-first

Hoge kwaliteit, op maat gemaakt

De Webmakers maken samen met de klant het schriftelijk ontwerp voor de website. Hierin stellen wij twee belangrijke factoren centraal, namelijk de wensen en behoeften van onze klanten en hun doelgroep en het UX design. 

Tijdens een kennismakingsgesprek zullen de wensen en behoeften van de klant besproken worden waarna De Webmakers zullen beoordelen in hoeverre de wensen haalbaar zijn om te verwerken in de website. Door de jarenlange ervaring van de experts kunnen zij een uitstekende inschatting maken over de haalbaarheid van deze wensen. Ook kunnen zij suggesties doen om de wensen mogelijk in een andere vorm te verwerken op de website zodat deze wel terug zullen komen.

Daarnaast zal er tijdens de ontwerpfase door de Webmakers rekening worden gehouden met het gebruiksgemak van de website, ook wel UX design (User Experience). Het wordt namelijk steeds belangrijker dat een website gebruiksvriendelijk is; uiteraard kunnen De Webmakers hier niet in achterblijven. 

Aan de hand van deze factoren wordt een ontwerp gemaakt voor de beoogde website. Om de voortgang van de website bij te houden kan het nieuwe ontwerp van de website live bekeken worden. Hier kunnen uiteraard nog aanpassingen aan worden gedaan zodat de website nog beter aansluit bij jouw wensen.

Na goedkeuring start de ontwikkeling en de eventuele implementatie van het Content Management Systeem of webshop
 

Ontwerp
Gebaseerd op jouw wensen en behoeften
Gemaakt door experts
Goed vindbaar in de zoekmachines
Voorbeelden?

Bekijk hier een aantal recente voorbeelden van ons grafisch ontwerp

Een tevreden klant:
"Wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met de Webmakers. Het contact met onze vaste contactpersoon loopt naar tevredenheid en het is fijn om snel te kunnen te kunnen schakelen!"

- Piloot Koen

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over website ontwerp