Professioneel webdesign

Een nieuwe website professioneel laten bouwen en ontwerpen

Responsive Webdesign

Responsive webdesign wil zeggen dat de website zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarmee websites worden bekeken door bezoekers. Dit dient technisch gerealiseerd te worden en is zeer belangrijk voor de beleving van de bezoeker en de zoekmachines.

Er zijn namelijk steeds meer smartphone gebruikers in Nederland; in 2018 beschikte maar liefst 93% van de Nederlanders over een smartphone. Dit betekent ook dat het belangrijk is dat een website volledig functioneert op een smartphone zodat de gebruikservaring zo goed mogelijk is. Daarnaast is Google websites sinds 2018 mobile-first gaan indexeren waardoor het hiervoor ook relevant is dat de mobiele website in orde is.

Mobile first

De Webmakers bouwen alle websites responsive of Mobile First. Hierdoor zijn tegenwoordig alle websites door ons gebouwd geschikt voor alle apparaten zoals mobiel, tablet en PC. Google heeft de voorkeur voor deze manier doordat er maar één versie van de site is en dus minder opslagruimte kost.

Of het nu gaat om een eenvoudige informatieve website, een webshop of een gelaagde website met een Content Management Systeem (CMS); je weet van tevoren waar je aan toe bent. Bij het ontwerp van uw nieuwe responsive website en tijdens het bouwen van de website houden wij al rekening met de trefkans door zoekmachines.

Ook zorgen wij dat de site zijn snelheid behoudt zodat bezoekers door de wachttijd niet afhaken.

Sinds de oprichting in 2000 hebben de webdesigners van De Webmakers inmiddels honderden website design projecten met succes afgerond voor klanten uit diverse werkgebieden zoals overheid, industrie, detailhandel en dienstverlening. Vrijwel alle internetvraagstukken kunnen wij voor je oplossen, maak eens een afspraak of laat door ons een website-audit doen zonder verplichtingen

Als optie kun je jouw nieuwe website tevens compleet laten optimaliseren. Hiervoor hanteren wij speciale zoekmachine optimalisatie technieken die continue in ontwikkeling zijn. Een investering die je er overigens dubbel en dwars uithaalt.

Kijk ook op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Responsive_webdesign voor meer informatie over responsive webdesign.

Sinds enkele jaren bouwen wij al onze websites responsive. Dit wil zeggen dat de website of app geschikt is voor alle devices zoals pc, mobiel en tablet. Deze manier heeft de voorkeur van Google daar er maar één website online staat voor de verschillende platformen.

Waarom responsive?
Passend op elk apparaat
Goede gebruikerservaring
Voorkeur van Google
Webdesign

Wil je een responsive website laten maken door De Webmakers? 

Een tevreden klant:
"Waar de Webmakers vooral in uitblinken is service en support. De medewerkers reageren snel en problemen zijn heel snel opgelost."

- Willemijn de Bruijn

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over professioneel webdesign