Website Ontwikkeling

In deze fase wordt de website ontwikkeld aan de hand van het opgestelde ontwerp

Bouwen door middel van programmeren

Laat ons het technische deel doen

Nu het ontwerp goedgekeurd is door de klant, kan de Webmaker beginnen met de ontwikkeling van de website. Allereerst wordt het ontwerp omgezet naar een code. Hieruit kan de gehele website opgebouwd worden. 

Vervolgens begint de Webmaker met het maken van herbruikbare content-blokken. Na het aanmaken hiervan is het ontwerp van de website volledig waarna deze opgeleverd wordt aan de klant. De klant krijgt dan de mogelijkheid om nog aanpassingen te doen en om de website verder te vullen met content. Er is echter ook een mogelijkheid dat de content wordt gevuld door De Webmakers. 

Zodra de klant akkoord is met de website en alle content gevuld is, wordt de website live gezet. De website is vanaf dat moment beschikbaar voor bezoekers. Om te zorgen dat de website opvalt in de zoekmachines is het mogelijk om een SEO-pakket af te nemen. Aan de hand hiervan zal de website verder geoptimaliseerd worden voor de zoekmachines. 
 

Website ontwikkeling door De Webmakers
Ruimte voor aanpassingen
Mogelijkheid om website te laten vullen met content
Aanvullend SEO-pakket beschikbaar
Deeltraject

Vaak doen wij ook deetrajecten waarbij wij het technische gedeelte uitvoeren.

Een tevreden klant:
"Gedegen advies en resultaatgericht, uniek CMS wat gemakkelijk in gebruik is maar vooral SEO google vriendelijk is, echte aanrader wil je een professionele site als bedrijf, maar ook als particulier! Tevens support is super snel, heb nu mijn mail en website via de webmakers en wil niks anders meer!"

- Chris de Jong

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over website ontwikkeling