Webshops

De Webmakers bieden professionele responsive webshops met alle betaalmogelijkheden en de mogelijkheid om zelf producten toe te voegen

Een professionele webshop laten maken?

Standaard responsive webshops

Steeds meer mensen kopen via hun smartphone. Daarom heb je een professionele webshop nodig die goed getoond wordt op alle apparaten. Dit is ook beter voor je vindbaarheid daar Google responsive webshops een hogere ranking geeft.

Alle betaalmogelijkheden

Aangezien De Webmakers zelf programmeren kunnen wij een koppeling maken met betaalproviders zoals Pay en CardGate. Ook koppelingen met andere systemen zoals voorraadsystemen of boekhoudpakketten kunnen wij verzorgen.

Verkopen via marketplaces

Wil je je producten bij meer potentiële kopers onder de aandacht brengen? Via Comercia Connect kun je jouw webshop koppelen aan marketplaces als bol.com, Amazon en Beslist.nl. Wij kunnen koppelingen maken met 22 marketplaces.

Meer informatie over marketplaces

Zelf uw producten invoeren

De Webmakers streven ernaar de software voor de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Bij webshops kun je na één of twee keer klikken in het CMS producten invoeren. En als je niet tevreden bent dan bouwen we het gewoon om tot je wel tevreden bent.

Ondersteuning

Veel mensen denken dat een webshop wel even makkelijk in elkaar te zetten is maar vergeten dat er met zeer veel dingen rekening gehouden moet worden.

  • Bij alle betrouwbare betaalproviders moet veel informatie ingeleverd worden zoals KvK-, bank, bedrijfsgegevens en vaak ook een verklaring van goed gedrag of bijvoorbeeld een uittreksel basisregistratie personen. Dit alles uiteraard om criminaliteit tegen te gaan. Ook moeten de gewenste betaalproviders toegevoegd worden aan het systeem.
  • Veel webshops hebben verschillende verzendmogelijkheden. Stel bijvoorbeeld dat een brievenbuspakje met een andere vervoerder wordt verstuurd dan een doos. Dit zal dan bij elk product aangegeven moeten worden.
  • Alle producten/maten/kleuren/jaartallen/etc. moeten worden ingevoerd. Maak je zelf de productfoto's dan kan dit ook veel arbeid kosten.
  • Elke webshop hoort een retourenmanagement te hebben.

De Webmakers kunnen hierin adviseren en ondersteunen. Tijdens het eerste gesprek zullen we het hele proces van de bouw van de webshop doornemen.  

OpenCart Specialist

De Webmakers zijn OpenCart specialist. Dit framework heeft onze voorkeur simpelweg omdat het standaard veel functionaliteiten biedt en door de Open Source structuur voor ons onbeperkt aanpasbaar en uitbreidbaar is.

Het voordeel voor de klant is dat producten en categorieën toevoegen en aanpassen bij OpenCart heel simpel is.

De grotere aanpassingen of toevoegingen zijn voor een leek niet simpel toe te voegen. Ook het oplossen van problemen zal voor een leek niet makkelijk zijn. Hiervoor kun je bij de OpenCart specialisten van De Webmakers terecht.

Waarom een webshop van De Webmakers?
Responsive
Alle betaalmogelijkheden
Zelf je producten invoeren
Kosten

Maak vrijblijven een afspraak zodat we de kosten van je nieuwe webshop kunnen bepalen

Een tevreden klant:
"Prettige club om mee samen te werken, duidelijke afspraken en verder een heerlijke No-Nonsens mentaliteit."

- Johan Sterrenburg

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over webshops