Website onderhoud

Houd je website up-to-date door deze bij te laten houden door professionals

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig.

Voor de ene website is dit elke maand, voor de andere website is dit minder vaak. Heb je hier geen tijd voor of geen ervaring mee? Dan kun je er voor kiezen om jouw website  onderhoud uit te laten voeren door De Webmakers.

Regelmatig website onderhoud is een belangrijk aspect van elke website. Een website is eigenlijk nooit helemaal af omdat de online wereld in ontwikkeling blijft en je bedrijf ook. En bij deze ontwikkelingen wil jij natuurlijk niet achter blijven! Daarom helpen De Webmakers jou graag om ervoor te zorgen dat jouw website helemaal up-to-date is.

Ook als jouw website bij een andere provider wordt gehost of als jouw website door een ander webdesign bureau is gemaakt, kun je De Webmakers het onderhoud van jouw website laten verzorgen.

Je hoeft bij het onderhoud van jouw website uiteraard niet te kiezen voor De Webmakers maar let bij jouw keuze op de volgende punten:

  • Zorg dat het bedrijf kennis heeft van de taal waarin jouw website gebouwd is.
  • Kies niet voor één-pitters of hele kleine bedrijven. Dit zorgt meestal voor lange wachttijden of ze zijn onbereikbaar. Website onderhoud laat dan te lang op zich wachten. Controleer desnoods of er werkelijk het aantal personen werkt door op het kantoor van het webdesign bureau een kennismakingsgesprek te houden.
  • Maak afspraken over het tijdsbestek waarin je de werkzaamheden gedaan wilt hebben.
  • Spreek van te voren een prijs of uurtarief af voor het onderhoud van jouw website.
  • Zorg dat het bedrijf tijdens kantooruren altijd bereikbaar is en niet dicht gaat wegens vakanties.
  • Zorg dat het bedrijf een back-up heeft van jouw site.
  • Zorg dat het bedrijf voldoende ervaring heeft om problemen snel te kunnen oplossen. Niet alleen met website onderhoud maar ook voor het bouwen van klant specifieke functionaliteiten.
  • Bedenk dat bedrijven met veel expertise en ervaring de werkzaamheden sneller uitvoeren en per saldo waarschijnlijk goedkoper zijn als er per uurtje-factuurtje wordt gewerkt.
Hoe gaat het onderhoud van websites in zijn werk?

Nadat wij alle benodigde gegevens van de klant hebben ontvangen kan de klant simpelweg gewoon een email sturen met de gewenste aanpassingen. De Webmakers zorgen ervoor dat de aanpassingen binnen 48 uur worden uitgevoerd en sturen de klant een overzicht van de gewerkte tijd. Eens in de maand worden de gewerkte uren op basis van nacalculatie gefactureerd. In urgente gevallen zorgen wij ervoor dat de wijzigingen direct worden doorgevoerd.

Website onderhoud door De Webmakers

De Webmakers voeren het onderhoud aan jouw website uit vanaf ons kantoor in Gorinchem, gelegen in het midden van het land. Onze klanten bevinden zich in verschillende sectoren, verspreid door heel Nederland. Door onze brede kennis vindt het onderhoud niet alleen plaats op het gebied van content, maar kunnen wij technisch ook veel voor je betekenen. Dit zijn vaak toch de optimalisaties die door een expert uitgevoerd moeten worden.   

Een onderhoudscontract voor jouw website?

Sommige klanten hebben elke maand onderhoud aan hun website nodig. Voor deze klanten kunnen we een website onderhoudscontract opstellen. Na overleg bepalen we het aantal uren dat elke maand nodig is en deze tijd wordt door ons gereserveerd. De klant krijgt voor de gereserveerde uren een gereduceerde prijs.

De voordelen van een onderhoudscontract bij De Webmakers

Een content management systeem

Een andere mogelijkheid is aan jouw website een Content Management Systeem (CMS) te laten koppelen waarmee je zelf op ieder moment jouw website actueel houdt. Bij de opzet wordt een structuur bepaald die een CMS systeem mogelijk maakt. Het uiteindelijke website onderhoud werkt eenvoudig. Je logt in met een wachtwoord waarna je onder andere pagina’s kunt bekijken en wijzigen, producten kunt toevoegen en nieuwsitems kunt plaatsen.

Lees meer over het Concrete CMS

Waarom website onderhoud door De Webmakers?
Wijzigingen binnen 48 uur doorgevoerd
Inzicht in de gewerkte uren
Mogelijkheid voor een website onderhoudscontract
Kosten

Een onderhoudscontract voor jouw website kan al vanaf €99,- exclusief BTW per maand.

Een tevreden klant:
"De gehele operatie is door De Webmakers in optima forma begeleid en tot in details uitgevoerd. [..] Wij zijn en blijven bij De Webmakers!"

- Piet Maartense

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over website onderhoud