Website onderhoud

Houd je website up-to-date door deze bij te laten houden door professionals

Website onderhoud

Websites hebben regelmatig onderhoud nodig.

Voor de ene website is dit elke maand, voor de andere website is dit minder vaak. Heeft u hier geen tijd voor of geen ervaring mee? Dan kunt u er voor kiezen om uw website te laten onderhouden door De Webmakers.

In dat geval geef je eventuele wijzigingen aan ons door die wij vervolgens zo snel mogelijk doorvoeren (kleine inhoudelijke wijzigingen binnen 48 uur). In urgente gevallen doen we de wijzigingen direct.

Ook als jouw website bij een andere provider wordt gehost of als jouw website door een ander webdesign bureau is gemaakt, kun je De Webmakers het onderhoud van jouw website laten verzorgen.

Je hoeft bij het onderhoud van jouw website uiteraard niet te kiezen voor De Webmakers maar let bij jouw keuze op de volgende punten:

  • Zorg dat het bedrijf kennis heeft van de taal waarin jouw website gebouwd is.
  • Kies niet voor één-pitters of hele kleine bedrijven. Dit zorgt meestal voor lange wachttijden of ze zijn onbereikbaar. Website onderhoud laat dan te lang op zich wachten. Controleer desnoods of er werkelijk het aantal personen werkt door op het kantoor van het webdesign bureau een kennismakingsgesprek te houden.
  • Maak afspraken over het tijdsbestek waarin je de werkzaamheden gedaan wilt hebben.
  • Spreek van te voren een prijs of uurtarief af voor het onderhoud van jouw website.
  • Zorg dat het bedrijf tijdens kantooruren altijd bereikbaar is en niet dicht gaat wegens vakanties.
  • Zorg dat het bedrijf een back-up heeft van jouw site.
  • Zorg dat het bedrijf voldoende ervaring heeft om problemen snel te kunnen oplossen. Niet alleen met website onderhoud maar ook voor het bouwen van klantspecifieke functionaliteiten.
Hoe gaat het onderhoud van websites in zijn werk bij De Webmakers?

Nadat wij alle benodigde gegevens van de klant hebben ontvangen kan de klant simpelweg gewoon een email sturen met de gewenste aanpassingen. De Webmakers zorgen ervoor dat de aanpassingen binnen 48 uur worden uitgevoerd en sturen de klant een overzicht van de gewerkte tijd. Eens in de maand worden de gewerkte uren op basis van nacalculatie gefactureerd.

Een onderhoudscontract voor jouw website?

Sommige klanten hebben elke maand onderhoud aan hun website nodig. Voor deze klanten kunnen we een onderhoudscontract opstellen. Na overleg bepalen we het aantal uren dat elke maand nodig is en deze tijd wordt door ons gereserveerd. De klant krijgt voor de gereserveerde uren een gereduceerde prijs.

Een content management systeem

Een andere mogelijkheid is aan jouw website een Content Management Systeem (CMS) te laten koppelen waarmee je zelf op ieder moment jouw website actueel houdt. Bij de opzet wordt een structuur bepaald die een CMS systeem mogelijk maakt. Het uiteindelijke website onderhoud werkt eenvoudig. Je logt in met een wachtwoord waarna je onder andere pagina’s kunt bekijken en wijzigen, producten kunt toevoegen en nieuwsitems kunt plaatsen.
 

Waarom website onderhoud door De Webmakers?
Wijzigingen binnen 48 uur doorgevoerd
Inzicht in de gewerkte uren
Mogelijkheid voor een website onderhoudscontract
Kosten

Een onderhoudscontract voor uw website kan al vanaf €99,- exclusief BTW per maand.

Een tevreden klant:
"Waar de Webmakers vooral in uitblinken is service en support. De medewerkers reageren snel en problemen zijn heel snel opgelost."

- Willemijn de Bruijn

Delen

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over website onderhoud