Hoe heeft u ons eigenlijk gevonden?

Een website die gevonden wordt!

De Webmakers hebben van zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing een specialisme gemaakt. Met 10 jaar ervaring in zoekmachine optimalisatie leveren wij websites die goed geïndexeerd worden door bijvoorbeeld Google.

Al in de ontwerpfase wordt rekening gehouden met de manier waarop zoekmachines op de nieuwe website zullen reageren. En dat wordt steeds belangrijker naarmate het worldwide web aan het groeien is. Uit onderzoek blijkt dat meer dan 90% van de internetgebruikers hun informatie traceren via de zoekmachines. Wanneer deze termen een aantal hits opleveren, kijkt men over het algemeen niet verder dan de tweede pagina van de zoekmachine. In Google komt dit neer op de eerste twintig resultaten.

Wanneer uw website niet zo hoog scoort op deze zogenaamde zoekmachine ranking, dan mist u al een kans. Veel websites zijn zoekmachine-onvriendelijk ontworpen. Naast het zoekmachine-vriendelijk bouwen van websites gaan we ook nog een stapje verder door de website voor de zoekmachines te optimaliseren. Hiervoor hanteren wij een speciaal tarief (zie prijsindicatie) waar u optioneel gebruik van kunt maken.

Voor het zoekmachinevriendelijk maken van uw website kunt u denken aan verschillende onderdelen. Zo zullen wij niet enkel zorgen dat uw content geoptimaliseerd wordt maar ook dat de techniek van uw website op orde is. Er zijn namelijk 3 aspecten die ervoor zorgen dat de zoekmachine optimaal gevonden wordt in de zoekmachines:

-       Autoriteit: De Webmakers kunnen de autoriteit van uw website optimaliseren door het verzamelen van backlinks. Het gaat hier niet enkel om zoveel mogelijk backlinks, maar vooral om de kwaliteit. Het is namelijk belangrijk dat de kwaliteit van de backlinks hoog is om daadwerkelijk iets toe te voegen aan de autoriteit van uw website.

-       Techniek: Bij techniek gaat het om verschillende aspecten die geoptimaliseerd kunnen worden. Zo wordt niet enkel de website verbeterd maar wordt ook de gebruikservaring voor gebruikers en Google verbeterd. U kunt hier denken aan bijvoorbeeld de mobiele- en desktop snelheid.

-       Content: Het gaat hierbij vooral om het schrijven van teksten die aansluiten bij de zoekintentie van de doelgroep. De Webmakers zullen hiervoor een zoekwoordenonderzoek doen om te zorgen dat de teksten aansluiten op populaire zoekwoorden.  

Wilt u meer bezoekers op uw bestaande website, ook dan kunt u deze laten optimaliseren door De Webmakers. Twijfelt u aan onze kwaliteit dan kunt u kijken bij de voorbeeldresultaten. Waarschijnlijk heeft u onze website ook via de zoekmachines gevonden...

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing, een must voor online bedrijfsactiviteiten

Zoekmachine Marketing kan ervoor zorgen dat uw website beter vindbaar is voor zoekmachines. Zoekmachine Marketing omvat het geheel van zoekmachine optimalisatie, ook wel search engine optimalisation (SEO) genoemd, het adverteren bij zoekmachines en het analyseren wat er gebeurt nadat bezoekers uw site gevonden hebben.

Zoekmachine Marketing is van belang omdat mensen in toenemende mate sites vinden via zoekmachines. Wanneer uw website hoog in de resultaten van een zoekmachine staat (de organische resultaten) en daarnaast ook in de gesponsorde resultaten van een zoekmachines, is uw website optimaal vindbaar.

De Webmakers kunnen u helpen en adviseren bij wat er gedaan moet worden om voldoende traffic naar uw website te genereren.

Is uw interesse gewekt?

Ja, bel mij voor een afspraak

Privacy

Sinds 2000 hebben De Webmakers meer dan 600 projecten voor meer dan 500 klanten opgeleverd

Kies ook voor ervaring en professionaliteit